Jelenlegi hely

kajak-kenu

Itt a hatodik: aranyérmes a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakos duó!

A Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajak kettes aranyérmet szerzett 500 méteren a riói olimpia keddi versenynapján.

Ismét taroltak a magyarok

Képernyőfotó: sportis.cz

A 15-17 éves versenyzőkből álló magyar válogatott parádés teljesítményt nyújtva 30 aranyérmet és összesen 66 dobogós helyezést gyűjtött a kajak-kenu Olimpiai Reménységek Versenyén, amelyet a múlt hétvégén rendeztek az augusztusi felnőtt világbajnokság helyszínén, a csehországi Racicében.

Az éremtáblázat élén zártak a magyarok

Fotó: MTI, archív

Magyarország 23 éremmel, közte 12 arannyal végzett az éremtábla élén a maratoni kajak-kenu világbajnokságon a dél-afrikai Pietermaritzburgban, miután az utolsó versenynapon párosban két-két arany-, illetve ezüstérmet nyert.

Négy magyar érem szombaton

Fotó: MTI, archív

Egy arany-, két ezüst- és egy bronzérmet nyertek a magyar válogatott tagjai a dél-afrikai Pietermaritzburgban zajló maratoni kajak-kenu világbajnokság szombati versenynapján, a felnőtt egyes számokban.

Jó szereplés, három „olimpiai” érem

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Eredményes világbajnokságot zárt a csehországi Racicében a magyar kajak-kenu válogatott, amelynek tagjai Hüttner Csaba szövetségi kapitány várakozásait szinte teljesen teljesítve tíz érmet, öt első, három második és két harmadik helyet szereztek, s három olimpiai számban is dobogóra állhattak.