Jelenlegi hely

kampány

Bukott kampánygurut igazoltak

Fotó: MTI, archív

Elvesztett választások, elcsépelt közhelyek és hiteltelen jelszavak jellemzik a magyar szocialisták által frissen igazolt német kampányszakember eddigi tevékenységét – írja a Figyelő.

Vona kormányképesnek érzi magát

Fotó: MTI, archív

A Jobbik felkészült az ország kormányzására, és arra, hogy tisztességes, biztonságos, élhetőbb Magyarországot teremtsen - jelentette ki Vona Gábor, az ellenzéki párt elnöke szombati budapesti jelöltbemutató sajtótájékoztatóján.

Karácsony szavazatokért agitál

Fotó: MTI, archív

A tavaszi választáson csak azok a szavazatok eredményezhetnek változást, amelyeket az MSZP-Párbeszéd által létrehozott nyitott szövetségre adnak le, minden más voks a jelenlegi kormánypártokat támogatja - mondta Karácsony Gergely, a két ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje szombaton, az MSZP budapesti választmányi ülésén.

Brüsszel is beszállt a kampányba

Fotó: MTI, archív

Brüsszel is beszállt már a kampányba - írja szombati számában a Magyar Idők azzal kapcsolatban, hogy The Wall Street Journal úgy értesült: az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF), ismét vizsgálta azokat a közvilágítás fejlesztésével kapcsolatos ügyeket, amelyek egykor a miniszterelnök vejéhez kötődtek.

A Jobbik teljesen megbízhatatlan

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a Jobbik teljesen megbízhatatlan a bevándorláspolitikában.