Jelenlegi hely

kampány

Helló Magyarország

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Elindult a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) új tavaszi-nyári belföldi kampánya is, amely mellett a térség államaiban a vidéki úti célokat, a legfontosabb küldőpiacokon pedig Budapestet népszerűsítik.

A baloldal elvesztette a kapcsolatát a valósággal

Képernyőfotó: hirado.hu

A baloldali vezetők legtöbbje a választási eredmények miatt a süllyesztőbe ment, Vona Gábor pedig korábban megígérte, lemond, ha nem érik el kitűzött céljukat - kommentálta a nap eseményeit az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában Farkas Örs politikai elemző.
 

A visszaszámlálás elkezdődött

Képernyőfotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Vasárnap „arról kell döntenünk, hogy azt a gazdasági erőt és azt a pénzt, amit nagy nehezen megkerestünk, azt a gyermekeinkre, az unokáinkra, családtámogatásra, nyugdíjasokra, idősekre vagy a bevándorlókra kell majd elköltenünk” - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán szombaton délután közzétett videóban.

Ömlenek az instrukciók Orbán Viktor leváltására

Fotó: MTI, archív

A választók vasárnap estig folyamatosan találkoznak majd a külföldről finanszírozott kormányellenes hirdetésekkel az interneten - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Kövegyen.

Európa elbúcsúzhat Magyarországtól

Fotó: MTI, illusztráció

A magyar gazdaság egyre kiszolgáltatottabbá vált, sérülékenyebb, mint eddig bármikor, eközben Orbán Viktor és kormánya még el is lopta az uniós forrásokat - jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje. Róna Péter közgazdász arról beszélt: ha Orbán Viktor hatalmon marad, Európa elbúcsúzik Magyarországtól.