Jelenlegi hely

karácsony

Gyurcsány tárgyalna Vonával

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc tárgyalásra hívta Vona Gábort, aki azonban állítása szerint nem vesz részt.

Többségében visszaveszik a termékeket

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Nem kötelezi jogszabály a kereskedőket a hibátlan termékek cseréjére vagy vételárának visszatérítésére, de az üzletek többsége bizonyos feltételekkel önként visszaveszi a nem megfelelő ajándékokat - derül ki abból a kutatásból, amit 50 hazai üzletláncnál végzett a Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete (FOME) megbízásából a CP Contact.

Karácsony egyszerre szól a fényről és a sötétről

Fotó: MTI, Mohai Balázs

Karácsony egyszerre szól a fényről és a sötétről, Jézus jászla mögött már ott van a kereszt is - mondta Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke a karácsony másnapján tartott ünnepi istentiszteleten a budavári evangélikus templomban.

"A menekülő szent család nyomdokait követik a mai világban menekülők"

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A szent család menekülését a mai világban otthonukat és hazájukat elhagyni kényszerülő milliókéval hasonlította össze Ferenc pápa Szenteste mondott homíliájában a Szent Péter-bazilikában bemutatott szentmisén. 

Erdő Péter a hiteles kereszténységről

Fotó: MTI, Mohai Balázs, illusztráció

A hiteles kereszténység szebbé, békésebbé teszi az ember életét, rányitja szemünket az örök értékekre, és igazi szeretetközösséggé alakítja a családokat - mondta Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek szenteste a budapesti Szent István-bazilikában.