Jelenlegi hely

Karácsony Gergely

A szocik újragondolnák a kultúrát Karácsonnyal

Fotó: MTI, archív

Az MSZP és a Párbeszéd szerint újra kell gondolni a kultúra teljes intézményrendszerét és a politika helyett a magyar kultúra sokszínűségének szolgálatába kell állítani azt.

Karácsony mindenkit „átvert és elárult”

Fotó: MTI, archív

Azt találta mondani Karácsony Gergely az MSZP választmányi ülésén, hogy a választáson nemcsak azok támogatják a Fidesz-KDNP-t, akik rájuk szavaznak, hanem a távol maradók és azok is, akik olyan ellenzéki pártra szavaznak, amely egyelőre nem tudja, miként kell egyensúlyozni az ország és saját érdekei között.

Megmentő vagy sírásó?

Fotó: MTI, archív

Ellentmondásos nyilatkozatok, egyik pillanatról a másikra változó vélemények, elárult és többszörösen hátba szúrt szövetségesek jellemzik Karácsony Gergely politikusi karrierjét. Karácsony olyan karrierista politikus, akinek mindegy, melyik pártban milyen eszmét képvisel, ugyanis bármit és annak az ellenkezőjét is képes állítani.

Karácsony szavazatokért agitál

Fotó: MTI, archív

A tavaszi választáson csak azok a szavazatok eredményezhetnek változást, amelyeket az MSZP-Párbeszéd által létrehozott nyitott szövetségre adnak le, minden más voks a jelenlegi kormánypártokat támogatja - mondta Karácsony Gergely, a két ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje szombaton, az MSZP budapesti választmányi ülésén.

A Párbeszéd Karácsony Gergelyt népszerűsíti

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Párbeszéd arra szólította fel az általa demokratikusnak tartott ellenzéki pártokat, hogy tegyék félre a rövid távú érdekeiket, álljanak be Karácsony Gergely, a Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltje mellé és egyezzenek meg abban, hogy minden választókerületben csak egy egyéni jelöltjük álljon szemben a Fidesszel.