Jelenlegi hely

KDNP

A civil szervezeteknek is teljesíteniük kell az átláthatóság követelményeit

Fotó: Demokrata, archív

A magyar kormány véleménye szerint a nem kormányzati szervezeteknek ugyanolyan átláthatósági követelményeket kell teljesíteniük, mint a politikának és a politikusoknak, különösen akkor, ha ezek a szervezetek politikával vagy a politikához kötődő kérdésekkel foglalkoznak - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő a The Guardian című baloldali brit napilapnak.

Még mindig egymást érik a korrupciós ügyek a baloldalon

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz-KDNP szerint a baloldal minden idők legkorruptabb kormányzását követte el, és még mindig egymást érik az olyan korrupciós ügyek, amelyekben a baloldal érintett.

Éppen az ellenkezője történik, mint a baloldal kormányzása alatt

Magyarország erősödik, amit legjobban az mutat, hogy egyre többen dolgoznak - mondta Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő budapesti sajtótájékoztatóján a csütörtökön közzétett foglalkoztatottsági adatokat kommentálva.

Fidesz-KDNP: a baloldal eltörölné a családi adórendszert

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz-KDNP szerint a baloldal kezdettől fogva támadja a családi adórendszert, ha rajtuk múlna, eltörölnék - mint kormányzásuk alatt tették -, ami adóemelést és megszorítást jelentene - mondta Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

KDNP: az ellenzék tisztázza viszonyát a Kun-Mediátorral!

Fotó: MTI, Mészáros János

A KDNP-s Hollik István pénteken arra szólította fel az MSZP-t, a DK-t és a Jobbikot, hogy tisztázza, milyen kapcsolatban állt a Kun-Mediátor Kft.-vel, Dobrai Sándornéval, a társaság Belize-ben elfogott vezetőjével és a vállalattal egy érdekeltségi körbe tartozó cégekkel.