Jelenlegi hely

KDNP


Kósa Lajos: Áder államfői, Majtényi ellenzéki aktivista beszédet mondott

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője szerint míg Áder János államfői beszédet mondott hétfőn a parlamentben, addig Majtényi Lászlótól „virtigli ellenzéki aktivista” felszólalást hallhattak. Értékelt az ellenzék is.

Kormánypártok: a gazdasági növekedés vitathatatlan

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A kormánypártok Orbán Viktor napirend előtti felszólalására reagálva rögítették, a gazdasági növekedés vitathatatlan tény. 

Tárki: továbbra is stabilan vezet a Fidesz-KDNP

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Továbbra is stabilan vezet a Fidesz-KDNP, enyhén erősödött a Jobbik és csökkent a pártot nem választók aránya - olvasható a Tárki hétfőn közzétett felmérésében, amelyet az MTI-nek is eljuttattak.

A családbarát munkahelyek segíthetik a demográfiai helyzet javulását

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint a családbarát munkahelyek, s az atipikus foglalkoztatási formák - közte a részmunkaidő és a távmunka lehetőségének erősítése - segíthetik a demográfiai helyzet javulását, a gyermekvállalási kedv növekedését.

A civil szervezeteknek is teljesíteniük kell az átláthatóság követelményeit

Fotó: Demokrata, archív

A magyar kormány véleménye szerint a nem kormányzati szervezeteknek ugyanolyan átláthatósági követelményeket kell teljesíteniük, mint a politikának és a politikusoknak, különösen akkor, ha ezek a szervezetek politikával vagy a politikához kötődő kérdésekkel foglalkoznak - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő a The Guardian című baloldali brit napilapnak.