Jelenlegi hely

kerítés

A szocialisták lebontanák a kerítést

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz szerint az MSZP folytatja a magyar bevándorláspolitika és a határvédelem támadását, mert bevándorláspárti és lebontaná a kerítést.

Virtuális kerítések Svédországban?

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Virtuális kerítések védhetik a svéd városokat a terrortámadásoktól, a fejlesztést elsőként Stockholmban próbálhatják ki - jelentette az M1 aktuális csatorna tudósítója a finn fővárosból, Helsinkiből.

Orbán vagy a kerítés lebontása a tét

„Orbán vagy a kerítés lebontása” a jövő évi parlamenti választás igazi, és nem kis tétje - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

A nemzetek Európája határán

Fotó: MTI, archív

Jól véd a megerősített műszaki határzár, fontos tartozékával, az úgynevezett jogi határzárral együtt. Tűri, sőt, bírja a növekvő nyomást. Az elmúlt bő egy hónapban több mint ezer illegális migránst tartóztattak fel és kísértek vissza a szerbiai oldalra a magyar határvédelmi szervek, de több tucat idegent fogtak az ország belső területén is.

Niedermüller Péter lebontaná a kerítést

Fotó: MTI, archív

Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke lebontaná a határkerítést, mert „nem tartja helyénvalónak, hogy ne Magyarországra, hanem más országokba érkezzenek a migránsok”.