Jelenlegi hely

KKM

Még nem tudni, van-e magyar érintett

Fotó: MTI, archív

Folyamatban van az áldozatok azonosítása, így még nem tudni, van-e magyar érintettje a Manchester Arena rendezvényközpontban hétfő éjjel történt robbantásos merényletnek - mondta a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán kedden.

Lehet amerikai-magyar megállapodást kötni a CEU-ról

Fotó: MTI, archív

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sajtófőnöke szerint lehet amerikai-magyar megállapodást kötni a Közép-európai Egyetemről (CEU), hiszen több ilyen egyezmény létezik a két ország kormánya között.

KKM: helyi zöld megoldások segíthetnek

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

A magyarországi energiaellátás biztonsága érdekében nem csak a fosszilis energiaforrások és útvonalak diverzifikálására, de minél több helyi megoldás alkalmazására, innovatív és fenntartható technológia bevezetésére van szükség - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára egy környezeti fenntarthatósággal foglalkozó üzleti fórum megnyitóján hétfőn, Budapesten.

A nyáron váltás lesz a washingtoni nagykövetség élén

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A nyáron váltás lesz a washingtoni nagykövetség élén, mert új amerikai elnök lépett hivatalba - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium az MTI érdeklődésére.

A KKM bekérette az amerikai és a német ideiglenes ügyvivőt

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Altusz Kristóf helyettes államtitkár bekérette szerdára a budapesti amerikai és német nagykövetség ideiglenes ügyvivőjét a felsőoktatási törvény ügyében - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) az MTI-vel.