Jelenlegi hely

költségvetés

Számítógépek a közép-magyarországi iskoláknak

Fotó: MTI, archív

Még karácsony előtt megkapja 650 közép-magyarországi oktatási intézmény azt a 14 ezer számítógépet és monitort, hatezer laptopot és hétezer projektort, amelyet 6,2 milliárd forintos költségvetési forrásból finanszíroznak - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Elfogadták az EU jövő évi költségvetését

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Hivatalosan is jóváhagyta az Európai Unió jövő évi költségvetését a két uniós társjogalkotó szerv, az Európai Parlament és a tagállamok kormányait tömörítő tanács.

220 milliárd forinttal több jut egészségügyre

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Jövőre 221,7 milliárd forinttal több jut egészségügyre, mint ebben az évben - mondta az egészségügyért felelős államtitkár szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján az Országgyűlés által a múlt héten elfogadott 2018-as költségvetésről szóló törvénnyel kapcsolatban.

Kontrát Károly: jövőre több pénz jut a rendőrségre, a biztonságra

Fotó: MTI, archív

Jövőre több pénz jut a rendőrségre, a biztonságra - mint a legfontosabb közösségi értékre -, ezáltal a büdzsé nyertesei a magyar emberek - mondta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján annak apropóján, hogy a parlament várhatóan a jövő héten fogadja el a 2018-as költségvetést.

Az MSZP szerint a Fidesz semmit nem tett a családokért

Fotók: MTI, archív, szerk.

Az MSZP szerint Orbán Viktor miniszterelnök Családok budapesti világtalálkozóján bejelentett intézkedéseinek semmi nyoma nincs a 2018-as költségvetésben.