Jelenlegi hely

koncert

Az Arénában ünnepel a Korál

Fotó: MTI, archív

Fennállása 40. évfordulóját ünnepli a Korál együttes május 5-én a Papp László Budapest Sportarénában. A Balázs Fecó énekes, billentyűs, zeneszerző által vezetett csapat két éve állt utoljára színpadon.

Ingyenes V4 koncertek a Várkert Bazárban

Fotó: MTI, archív

Többek között Szokolay Dongó Balázs, a Dresch Vonós Quartet, Szabó Balázs és bandája várja az érdeklődőket péntektől május 11-ig a Várkert Bazár Nagytermében és a Bazaar Eclecticában a 2017-2018. évi magyar V4 elnökség alkalmából rendezett ingyenes koncerteken - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) az MTI-vel.

Duplalemezzel jelentkezik az Edda

Huszonkét vadonatúj dallal megjelent az Edda Művek 33. albuma, ami mától megvásárolható a MOL benzinkutakon.

Koncertre készül az Erdődy Kamarazenekar

Az Erdődy Kamarazenekar december 19-én kedden este fél 8 órai kezdettel különleges hangversenyre ivitál minden érdeklődőt a Budapest Music Centerbe (IX. ker. Mátyás u. 8.).

„Visszatértünk a kitaposott útra”

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata

Csak a szöveg címmel jelent meg nemrégiben az Ismerős Arcok legújabb lemeze, amelynek dalait október 21-én hallhatja először élőben a budapesti közönség. A zenekar frontemberével, Nyerges Attilával és Kovacsik Tamás dobossal az új kiadvány mellett a változó magyar társadalomról, az eltérő értékrendekről és arról beszélgettünk, szabad-e egy zenésznek politizálni.