Jelenlegi hely

koncert

Koncertre készül az Erdődy Kamarazenekar

Az Erdődy Kamarazenekar december 19-én kedden este fél 8 órai kezdettel különleges hangversenyre ivitál minden érdeklődőt a Budapest Music Centerbe (IX. ker. Mátyás u. 8.).

„Visszatértünk a kitaposott útra”

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata

Csak a szöveg címmel jelent meg nemrégiben az Ismerős Arcok legújabb lemeze, amelynek dalait október 21-én hallhatja először élőben a budapesti közönség. A zenekar frontemberével, Nyerges Attilával és Kovacsik Tamás dobossal az új kiadvány mellett a változó magyar társadalomról, az eltérő értékrendekről és arról beszélgettünk, szabad-e egy zenésznek politizálni.

V4 koncertsorozat kezdődik

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Pénteken indul az a két hónapon át tartó V4 koncertsorozat, amelynek során a visegrádi országok művészei adnak dzsessz-, a capella, világ- és népzenei koncerteket a Várkert Bazárban.

A Müpában a 65 éves Rajkó zenekar

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Nagyszabású koncertet ad szeptember 15-én a Müpában az idén 65 éves Rajkó Zenekar, akik vendégeikkel együtt a magyar és a hagyományos cigányzene előtt egyaránt tisztelegnek.

Robbie Williams a Groupama Arénában

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Ismét Budapesten ad koncertet Robbie Williams. A popzene történetének egyik legsikeresebb előadója jövő szerdán lép fel a Groupama Arénában.