Jelenlegi hely

Kórozs Lajos

Korózs, Botka és a szocialisták vették el a 13. havi nyugdíjat

Fotó: MTI, archív

Teljesen hiteltelennek tartja a Fidesz a szocialistákat, mondván: Korózs Lajos, Botka László és a többi szocialista voltak azok, akik elvették a 13. havi nyugdíjat.

Az MSZP benyújtotta a 13. havi nyugdíj bevezetését tartalmazó javaslatát

Fotó: MTI, archív

Az MSZP benyújtotta a jövő évi költségvetéshez a 13. havi nyugdíj bevezetéséről szóló javaslatot, az intézkedés költsége 272,5 milliárd forint lenne - közölte az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

Majtényi László: a jelöltség célja, hogy beszéljünk a negyedik köztársaságról

Majtényi László szerint államfőjelöltségének nem az a célja, hogy köztársasági elnök legyen, hanem az, hogy beszéljenek a negyedik köztársaságról, arról, hogy mit gondolnak a magyar államról.

Idén 74 milliárd forintot költ a kormány gyermekétkeztetésre

Fotó: MTI/Komka Péter

Idén 74 milliárd forintot költ a kormány ingyenes, illetve kedvezményes gyermekétkeztetésre, ez több mint 2,5-szerese a támogatásra 2010-ben fordított összegnek - mondta el Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán az MTI-nek.

Az MSZP-nek nem tetszik a nyugdíjrendszer

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Vissza kell térni a korábbi nyugdíj-megállapítási szabályokhoz - sürgette az Országgyűlés népjóléti bizottságának szocialista alelnöke kedden Budapesten sajtótájékoztatón.