Jelenlegi hely

Kórozs Lajos

A szocik most is be akarják csapni a nyugdíjasokat

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz szerint az MSZP most is be akarja csapni a nyugdíjasokat, akiktől korábban elvettek egyhavi nyugdíjat, hagyták, hogy az elértéktelenedjen és nem fizettek nyugdíjprémiumot sem.

A szocik 13. havi nyugdíjat és emelést ígérnek

Fotó: MTI, archív

Egységesen 120 ezer forintos 13. havi nyugdíj bevezetését javasolja Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista alelnöke. Erről az MSZP szakpolitikusa az idősek világnapja alkalmából tartott budapesti sajtótájékoztatóján beszélt vasárnap.

Korózs, Botka és a szocialisták vették el a 13. havi nyugdíjat

Fotó: MTI, archív

Teljesen hiteltelennek tartja a Fidesz a szocialistákat, mondván: Korózs Lajos, Botka László és a többi szocialista voltak azok, akik elvették a 13. havi nyugdíjat.

Az MSZP benyújtotta a 13. havi nyugdíj bevezetését tartalmazó javaslatát

Fotó: MTI, archív

Az MSZP benyújtotta a jövő évi költségvetéshez a 13. havi nyugdíj bevezetéséről szóló javaslatot, az intézkedés költsége 272,5 milliárd forint lenne - közölte az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

Majtényi László: a jelöltség célja, hogy beszéljünk a negyedik köztársaságról

Majtényi László szerint államfőjelöltségének nem az a célja, hogy köztársasági elnök legyen, hanem az, hogy beszéljenek a negyedik köztársaságról, arról, hogy mit gondolnak a magyar államról.