Kovács Zoltán

A migráció kulcskérdés minden európai országban

Kategória: 
Fotó: Demokrata, archív

A migráció kulcskérdés minden európai országban, az elmúlt három évben egyértelművé vált, hogy a migrációhoz kapcsolódó politikai kérdések az élet minden területét áthatják - mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A brüsszeli bohóckodás a Soros-hálózat műve

Kategória: 
Fotó: MTI/AP/Virginia Mayo

A Radikális Európai Demokraták (RED) „Stop Orbán” címmel tartott keddi tüntetése Brüsszelben nem a magyar Munka törvénykönyvének módosításáról, nem a magyar igazságügyi rendszerről, nem a jogállamiságról és nem is a demokráciáról szól, hanem a Soros-hálózat műve - hangsúlyozta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az abouthungary.hu oldalon írt bejegyzésében.

A jobboldal a nemzet mártírjának tartja Nagy Imrét

Kategória: 
Fotó: MTI/Bruzák Noémi (archív, illusztráció)

A jobboldal nem szokta szidni Nagy Imrét, Magyarország kommunisták által halálra ítélt és kivégzett miniszterelnökét - közölte csütörtökön közösségi oldalán a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára az egykori miniszterelnök unokájának, Jánosi Katalinnak a nap folyamán tett Facebook-bejegyzésére reagálva.

Változnak az erőviszonyok

Kategória: 
Fotó: Vogt Gergely/Demokrata

A magyarországi sajtószabadság szerintem példaértékű nyugat-európai összevetésben is. Ha valaki ismeri a német vagy a francia médiaviszonyokat, azt a véleményterrort, ami a sajtóban megjelenik, akkor azt mondhatja, hogy itt üdítően sokszínű a média Nyugat-Európához képest – mondta a Demokratának Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

Oldalak