Jelenlegi hely

Kövér László

Harciasabb ellenzékre számít

Fotó: MTI/Bruzák Noémi, illusztráció

Kövér László a korábbiaknál harciasabb ellenzékre és nagyobb "ricsajokra" számít a Parlamentben.

Magyarország halhatatlan, amíg nemzedékei hisznek benne

Fotó: MTI, Ujvári Sándor

Magyarország halhatatlan, amíg nemzedékei hisznek benne és tesznek érte - mondta az Országgyűlés elnöke Kiskőrösön szombaton.
 

Sorsdöntő kérdés az identitás

Fotó: MTI, archív

Az Európai Unió egysége és jövője szempontjából sorsdöntő kérdés, hogy a következő években a nyugat-európai választópolgárok demokratikus keretek között el tudják-e utasítani az identitásnélküliség politikáját - mondta az Országgyűlés elnöke egy szerdai budapesti nemzetközi konferencián.

A változás alapjait megteremtettük

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az elmúlt nyolc évben a válságkezelésen túljutottunk, a változás alapjait megteremtettük, a következő időszakban a miniszterelnök többet tud majd a jövőkép kialakításával, az ehhez szükséges stratégiák kidolgozásával foglalkozni, a kormányzás a kormányfő személyére szabottabb lehet - mondta az MTI-nek adott interjújában Kövér László, az Országgyűlés újonnan választott elnöke. 
 

Horváth János életműve példát mutat

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Horváth János azt a példát adja a számunkra, hogy a demokrácia és a hazaszeretet eszméje mindig csak együttesen képviselhető, a haza és a haladás elválaszthatatlan egymástól - hangsúlyozta a professzor, volt parlamenti képviselő életútját feldolgozó két kötet csütörtöki budapesti bemutatóján Kövér László, az Országgyűlés elnöke.