Jelenlegi hely

Kövér László

Az értékteremtő munka nem mellőzhető

Fotó: MTI, Bruzák Noémi

Az ember értékteremtő munkája a jelenben és a jövőben nem mellőzhető, semmivel sem kiváltható - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Szakma Sztár Fesztivál keretében rendezett országos szakmunkás versenyek helyezetteit és felkészítőit köszöntő ünnepségen, a Parlamentben.

Célunk a nemzeti önbecsülés győzelemre segítése

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata, archív

Az Országgyűlés által 2012-ben elfogadott, a magyar nemzeti értékekről és a hungarikumokról szóló törvénnyel a nemzeti kishitűség és a nemzeti önbecsülés történelmi viadalában az utóbbi győzelmét szerették volna elősegíteni - jelentette ki Kövér László házelnök szerdán az Országházban tartott Hungarikumok Klubja rendezvényen.

Fizetnie kell bugyuta bábjátékáért

Fotó: MTI, archív, szerk.

Az Országgyűlés mentelmi bizottsága keddi ülésén elutasította Szabó Tímea független országgyűlési képviselő jogorvoslati kérelmét a házelnök által kiszabott pénzbírság ügyében - közölte Vejkey Imre (KDNP), a testület elnöke újságírókkal.

Az illegális migráció Európa gyengítésének eszköze

Fotó: MTI/EPA/Rafal Guz

Az illegális migráció Közép-Európa újbóli kényszer alá rendelésének és egész Európa gyengítésének egyik eszköze - értékelte Kövér László, az Országgyűlés elnöke Varsóban, a kelet-közép- és kelet-európai országok parlamenti csúcstalálkozóján.

Kövér László: erős és egyenrangú tagállamokra van szükség

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata, archív

„Az erős Európai Uniót az erős és egyenrangú tagállamok teremtették meg és ennek a jövőben is így kell maradnia” - jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke, az EU-tagállamok parlamenti elnökeinek találkozóján hétfőn Pozsonyban.