Jelenlegi hely

Kövér László

Kövér László: erős és egyenrangú tagállamokra van szükség

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata, archív

„Az erős Európai Uniót az erős és egyenrangú tagállamok teremtették meg és ennek a jövőben is így kell maradnia” - jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke, az EU-tagállamok parlamenti elnökeinek találkozóján hétfőn Pozsonyban.

Kövér László a cseh parlamenti elnökkel tárgyalt

Fotó: MTI, Koszticsák Szilárd

A Brexittel összefüggő, közös V4-es fellépés lehetőségéről és a határvédelemről is szó volt Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke és Milan Stecht, a cseh parlament szenátusának elnöke budapesti tárgyalásán.

A lengyel-magyar viszony a V4-es együttműködés tengelye

Fotó: MTI/EPA/Radek Pietruszka

A visegrádi együttműködés tengelyének nevezte a kiváló lengyel-magyar kapcsolatokat Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Beata Szydlo lengyel miniszterelnökkel tartott szerdai varsói megbeszéléséről nyilatkozva - tájékoztatta az MTI-t Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke.

Aktív és eredményes magyar innováció

A 77 Elektronika Műszeripari Kft. kapta a XXV. Magyar Innovációs Nagydíjat az Országházban megtartott díjátadó ünnepségen vizelet-üledéket elemző készülékével, melyből Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban 2484 darabot értékesítettek tavaly.

Kövér László: ha veszítünk, lenullázzák, amit építettünk

Fotó: MTI, archív

Kövér László szerint, ha a Fidesz-KDNP pártszövetség elveszítené a 2018-as parlamenti választásokat, mindazt, amit eddig felépített, „le fogják nullázni”, a szavazóknak ezt mérlegelve kell dönteniük.