Jelenlegi hely

kutya

Kutyabarát strand nyílik Tiszafüreden

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Május elsején szabadtéri kutyabarát fürdő nyílik Tiszafüreden, a Morotva Kerékpáros Pihenőpark előtti területen, az ottani holtág szabadstrandi részén. Ez lesz az első ilyen jellegű szolgáltatás az ország keleti részében - közölte a város polgármestere az MTI-vel.

Álmok és ábrándok

Fotó: Vigyél Haza Alapítvány

A Vigyél Haza Alapítvány idős, mentett, sok esetben betegségből felépült kutyáinak fotóiból rendezett kiállítást Göblyös Péter fotós. Az Álmok és ábrándok című fotókiállítás célja, hogy segítsen azoknak a korosodó ebeknek gazdát találni, akiket lecseréltek, kidobtak, vagy meghalt a gazdájuk, így gyakorlatilag a kanapéról kerülnek a gyepmesteri telep ketreceibe.
 

Kiskutyát mentettek meg a biztos haláltól

Képernyőfotó: Facebook.com

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalára múlt héten tették fel azt a videót, amelynek tanúsága szerint budapesti tűzoltók egy második emeleti párkányról mentettek meg egy kistestű kutyust.
 

A magyarok szeretik a kutyákat

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A magyarok jelentős része tartott már kutyát, vagy szeretne, a lakosság csaknem fele jelenleg is tart.

Karácsonykor ÁllatSTOP!

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Az ajándékba megvásárolt élő állatok az ünnepek után sok esetben unott teherként az utcára kerülnek - figyelmeztet szerkesztőségönkhöz eljuttatott közleményében az Orpheus Állatvédő Egyesület.