Jelenlegi hely

Lázár János

A teljes biztonság érdekében van szükség újabb kerítésre

 A kormánynak a következő években is számolnia kell a bevándorlás problémájával, ezért kell megerősíteni a határon épült kerítést és az élőerős védelmet - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A nemzeti eszmerendszer küzdelme

Fotó: MTI/Veres Nándor

Ahogy 1848-ban ma is egy birodalmi és a nemzeti eszmerendszer feszül egymásnak - hangsúlyozta Lázár János.

Lázár: Márki-Zay kinyírta az ellenvéleményeket

Fotó: MTI

Lázár János a Promenadnak adott interjújában elmondta, mit művelt Márki-Zay Péter, amióta polgármesterré választották Hódmezővásárhelyen; mesélt az interneten való megjelenésének és politikájának összefüggéséről; valamint elmondta, hogy az elmúlt húsz évben akadtak nyertes és vesztes csatái is, ám az utóbbiakból erőt merít és tovább harcol a meggyőződéséért.

Innen pár száz kilométerre ez a valóság

Képernyőfotó: ECHO TV YouTube-csatornája

A videóban be akartam mutatni, hogy mivel jár az, ha a migrációs folyamat elkezdődik. Mi még abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy dönthetünk úgy, hogy köszönjük szépen, ezt nem kérjük, de ha egyszer ez a folyamat beindul, akkor nem lehet megállítani – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter az ECHO TV Bayer show című műsorában. Lázár János hozzátette: végigmentem az utcán, és az volt az érzésem, hogy itt nem a bécsiek irányítanak már.

Az osztrákok többsége igazat ad Lázárnak

Képernyőfotó: Lázár János Facebook-oldala

Lázár János bécsi videója nem csak itthon kavart nagy port, hanem Ausztriában is. Az egyik osztrák portál ma megkérdezte az olvasóit, hogy valóban veszélyesnek látják-e Bécset. A szavazók kimagasló hányada a Miniszterelnökséget vezető miniszternek ad igazat.