Jelenlegi hely

Lázár János

A teljes biztonság érdekében van szükség újabb kerítésre

 A kormánynak a következő években is számolnia kell a bevándorlás problémájával, ezért kell megerősíteni a határon épült kerítést és az élőerős védelmet - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Biztosítottak a "Soros-terv" anyagi feltételei

Fotó: MTI, Máthé Zoltán

Biztosítva vannak a "Soros-terv" anyagi feltételei, miután Soros György a vagyona egy jelentős részét, mintegy 18 milliárd dollárt, az alapítványai rendelkezésére bocsátotta - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter budapesti sajtótájékoztatóján.

Magyarország történelmi érdeme

Fotó: MTI, archív

Magyarországnak történelmi érdemei vannak a schengeni határok megvédésében, a balkáni migrációs útvonal lezárásában, és a végsőkig ki fog tartani annak érdekében, hogy meghatározhassa, ki tartózkodjon az országban - jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden, az Európai ügyek bizottságának éves meghallgatásán.

Lázár: megbukott a kvóta

Fotó: MTI archív

A kötelező bevándorlóelosztási kvóta megbukott - jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, ahol azt is közölte: megkezdődött a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációs kérdőívek kiküldése.

Okulhatunk a száz éve történtekből

Fotó: MTI, archív

Okulhatunk abból, ami az első világháború kitörése előtt, és a háború alatt történt - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap Hódmezővásárhelyen.