Jelenlegi hely

Lázár János

A teljes biztonság érdekében van szükség újabb kerítésre

 A kormánynak a következő években is számolnia kell a bevándorlás problémájával, ezért kell megerősíteni a határon épült kerítést és az élőerős védelmet - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Az állam kártalanítja a diákokat

Fotó: MTI, archív

Az állam kifizeti a Czeglédy-ügyben károsult diákok követelését, majd azt érvényesíteni fogja Czeglédy Csabával és "bűnszervezetével" szemben - közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Almási István politikai úriember volt

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Igazi ökumenikus embernek, politikai úriembernek nevezte a Miniszterelnökséget vezető Lázár János a múlt héten elhunyt hódmezővásárhelyi polgármestert, Almási Istvánt pénteken a városi Szent István-templomban tartott gyászmisén. A volt városvezetőt a búcsúztatás után a Kincses temetőben helyezték örök nyugalomra.

Magyarországból nem lesz bevándorlóország

Fotó: MTI, Illyés Tibor

A Soros György által támogatott szervezetek az elmúlt két évben mindent elkövettek Budapesten, Brüsszelben és Berlinben azért, hogy megváltoztassák Magyarország migrációval kapcsolatos álláspontját, és bevándorláspártivá tegyék az országot - mondta a Miniszterelnökséget vezető Lázár János budapesti sajtótájékoztatóján.

Az ellenzék nem merte volna felépíteni a határzárat

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az ellenzék nem merte volna felépíteni, kormányra kerülve pedig nem merné lebontani a kerítést a déli határon - jelentette ki Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormánypárt tisztújító kongresszusán vasárnap.