Jelenlegi hely

liberálisok

Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

Fodor Gábor Iványi Gáborék mellett kardoskodik

Fotók: MTI, archív, szerk.

A Magyar Liberális Párt arra szólítja fel a kormányt, hogy fizesse ki azt a kártérítést, amit az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) az új magyar egyházjogi törvénnyel kapcsolatban korábban megállapított jogsértések miatt ítélt meg a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) számára.

A Liberálisok szeretnék, ha mindenki szívhatna

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A Magyar Liberális Párt szerint kiürült minden ellenérv a kannabisz legalizálása ellen, amellyel stabil és jelentős állami bevételeket is szerezni lehet.

Liberálisok: Soltész Miklós kérjen bocsánatot az LMBTQ-közösségtől!

Fotó: MTI, archív

A Magyar Liberális Párt bocsánatkérést vár Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkártól az LMBTQ-közösségre tett kijelentése miatt.

A marihuána legalizálását szorgalmazza Fodor Gábor

Fotó: MTI, archív

A marihuánafogyasztás legalizálását szorgalmazza a Magyar Liberális Párt, amely szerint a kriminalizáció nem vezet eredményre.