Jelenlegi hely

liberálisok

Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

Bősz Anett hátba szúrja a Párbeszédet

Fotó: MTI/Kovács Tamás, szerk.

Fodor Gábor pártja, vagyis a Liberálisok egyetlen parlamentbe bejutott képviselője, Bősz Anett kilép a Párbeszéd frakciójából, így az megszűnhet. Az Index értesülését a képviselő megerősítette. Bár azt gondolhatnánk, Bősz Anett azért fordított hátat a frakciónak, mert Anyukának szólították, az indok valójában valami egészen más.

Paktumra gyanakodnak a Liberálisok

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Magyar Liberális Párt annak tisztázását várja a többi demokratikus ellenzéki párttól, hogy kötöttek-e paktumot a Jobbikkal azért, hogy az ne indítson jelölteket a fővárosi időközi választásokon.
 

Vita az „Anyuka” megszólításról

Fotó: Echo TV

Anya helyett a keresztnevén szólítsák az édesanyákat a hivatalokban, egészségügyi intézményekben - ezt szeretné elérni az Anyaforradalom mozgalom.