Jelenlegi hely

liberálisok

Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

Fodor Gábor Botka mellett áll

Fotó: MTI, archív

A Magyar Liberális Párt ügyvivői testülete úgy döntött, hogy a párt támogatja a szocialista Botka László által meghirdetett programalkotási és együttműködési folyamatot - közölte a pártelnök a szervezet szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Fodorék Lambsdorff körül legyeskedtek

Fotó: MTI, archív

A Magyar Liberális Párt arra kéri az Európai Parlament alelnökét, hogy Németország és az EU ne Magyarországot büntesse az Orbán-kormány politikája miatt.

Fodor Gábor háborog

Fotó: MTI, archív

„Meggyalázzák a rendszerváltás utáni idők legigazabb és legrátermettebb politikusának emlékét” – írta Facebook-oldalán Fodor Gábor.

Juhászék füyülnek, a Liberálisok aggódnak

Fotó: MTI, archív

A Liberálisok aggasztónak tartják, hogy a Macron francia elnök és más, meghatározó nyugati vezetők elkerülnek minket, ellenben Vlagyimir Putyin fél éven belül immár másodszor látogat hazánkba.