Jelenlegi hely

liberálisok

Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

Online előválasztást javasolnak a Liberálisok

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Online előválasztást javasol az általa demokratikusnak tartott pártok számára a Magyar Liberális Párt, hogy ennek során válasszák ki 106 képviselőjelöltjüket illetve a közös miniszterelnök-jelöltet.

Liberálisok: a Jobbikkal nem szabad összefogni

Fotó: MTI, archív

A Magyar Liberális Párt elnöke arra szólította fel az ellenzéki pártokat, hogy még a Fidesz leváltásának érdekében se fogjanak össze a Jobbikkal. Fodor Gábor szerint a cél nem szentesítheti az eszközt, a szélsőjobboldallal való kiegyezés önmaguk megtagadását jelentené.

Liberálisok: zárják be a körmendi menekülttábort!

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Magyar Liberális Párt azt követeli a kormánytól, hogy legalább télre zárják be a sátrakból álló, nehezen fűthető körmendi menekülttábort, az ott tartózkodókat emberi körülmények között helyezzék el és tegyék lehetővé, hogy a civilek segítséget nyújthassanak a számukra.

Fodor: 2017 várható üzenete az együttműködés

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Magyar Liberális Párt elnöke szerint 2017 várható üzenete a Jobbik nélküli ellenzéki együttműködés.