liberálisok

Teljes baloldali zűrzavar

Kategória: 
Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

Tízből tíz

„A szükség hazuggá teszi a szegény embert.” (Publilius Syrus)

Különös kapcsolatom van a hajléktalanokkal. Először is, nem ítélkezem felettük. Másodszor, ha pénzt adok nekik, nem teszem hozzá, hogy „de aztán nehogy piára költse!”, mert jó eséllyel arra fogja. Harmadszor, ha tehetem, nem pénzt adok nekik, hanem élelmiszert vagy ruhát. Néha el is beszélgetek velük. Innen tudom, hogy tízből tíznél ugyanaz a válasz egy bizonyos kérdésre.

„Mert ott lopnak”

A Liberálisok is főpolgármesteri babérokra törnének

Kategória: 
Fotó: MTI/Kovács Tamás (archív, illusztráció)

A Magyar Liberális Párt saját főpolgármester-jelöltet indít a 2019-es önkormányzati választásokon. A Liberálisok jelöltje Sermer Ádám, akinek célja a főváros önállóságának és függetlenségének megerősítése, Budapest modernizálása és gazdasági fellendítése - közölte a párt csütörtökön az MTI-vel.

Oldalak