Jelenlegi hely

London

London venné át az USA helyét

Fotó: MTI, archív

Médiaértesülések szerint London "informális" tárgyalásokat kezdett Nagy-Britannia esetleges csatlakozásáról a Csendes-óceáni Partnerségi Megállapodás (TPP) szabadkereskedelmi övezetéhez, amelyből az Egyesült Államok egy éve kilépett.

Több tízen tüntettek Trump ellen

Képernyőfotó: twitter.com/AntiRacismDay

Bár a brit média totális hisztériát generált Donald Trump amerikai elnök néhány Twitter-üzenete miatt, a londoni amerikai nagykövetség elé szervezett, Trump-ellenes megmozdulás mégis csupán egy maroknyi résztvevőt vonzott - írja a Breitbart London.

Kiürítettek egy londoni metróállomást

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Kiürítették péntek este a London belvárosában lévő Oxford Circus és Bond Street metróállomásokat, egyelőre közelebbről nem részletezett incidens miatt. Egyes jelentések szerint lövéseket is lehetett hallani.

Gyalogosok közé hajtott egy autó

Képernyőfotó: BBC.com

Többen megsérültek, amikor gyalogosok közé hajtott egy autó a londoni Természettudományi Múzeum közelében - adta hírül a BBC.

Már csak egy vádlott van őrizetben

Szabadon engedtek kedden három férfit, akit a londoni metróban szeptember közepén elkövetett merénylettel összefüggésben vettek őrizetbe, így már csak a terrorcselekmény egyetlen vádlottja van őrizetben.