Jelenlegi hely

Lovas István

Soros szerint Oroszországnak 24 napja van hátra

Fotó: MTI, archív

EURASIA DAILY

George Soros spekuláns és politikai aktivista tavaly februárban megjósolta a „Putyin-rezsim” idei csődjét, kezdi cikkét az eurázsiai ügyekkel foglalkozó portál.

Moore „antiszemita”, amiért Sorost „gazdag nem amerikainak” nevezte

Képernyőfotó: haaretz.com

HAARETZ

Tegnap írtunk arról, hogy a Soros-hadsereg hatalmas pénzeket költ Alabama amerikai szövetségi államban azért, hogy a rácsok mögött ülő bűnözők felkerüljenek a szavazókat regisztráló listára. George Soros mindent megtesz, hogy a republikánus Roy Moore elveszítse az amerikai szenátusi székért folyó küzdelmet. 

Alabamában bűnözőket regisztrál szavazásra a Soros-hadsereg

Fotó: MTI, archív

BREITBART

Egy George Soros által pénzelt csoporttal partneri viszonyban lévő szervezet, amelyet a hírhedt, színes bőrű baptista, Al Sharpton tiszteletes, politikai aktivista féltestvére vezet, az elmúlt hetekben szorgalmasan dolgozik azon, hogy Alabama börtöneiben ülő elítélt bűnözőket regisztráljon szavazásra.

„Magyarország most Soros célkeresztjében”

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

TOM LUONGO

E címmel olvasható az amerikai oldalon az a cikk, amely Orbán és Soros viszonyát taglalja. Ennek második mondata így hangzik: „Orbán, akár Vlagyimir Putyin orosz elnök, felvette a kesztyűt, hogy megvédje a kelet-európai értékeket Soros ellen, ahogyan Putyin tette az orosz érdekek védelmében”.

Beavatkozás a magyar demokráciába

Fotó: MTI, archív

„Az amerikai külügyminisztérium bevallja, hogy be akar avatkozni a magyar demokráciába” - írja a Zerohedge.com. A független amerikai hírportálon az említett címmel megjelent cikk azzal kezdődik, hogy a képmutatás az amerikai külpolitika egyetlen következetes vezérelve.