Jelenlegi hely

Lovas István

Görögország: George Soros trójai falova Európa ellen

THE AMERICAN SPECTATOR

A minőségi konzervatív amerikai havilap portálján ma nem kevesebb, mint 14 nyomtatott oldal terjedelemben mutatja be George Soros rendkívül kiterjedt tevékenységének eddig homályban maradt egyik, kulcsfontosságú területét ezzel a címmel: „Görögország: George Soros trójai falova Európa ellen”.

Soros, Rotschild, Goldman Sachs: íme, akik Emmanuel Macront finanszírozták

LETTERA43

Az olasz hírportál e címmel ellátott cikkét úgy kezdi, hogy a megválasztott francia elnök, Emmanuel Macron győzelméről ódákat zengtek a médiumok felütésére a világ összes széplelkei.

Soros diadala Philadelphiában

Fotó: MTI, archív

AMERICAN THINKER

George Soros jelentős győzelmet aratott Philadelphiában, ugyanis támogatottja nyert és lett körzeti ügyész, aki majd szintén „az igazságügyi rendszer átalakításán” dolgozik, azaz azon, írja a jobboldali portál, hogy a rendőrséget gúzsba kötő rendszert hozzanak létre, amely révén a színesek bármilyen bűncselekményt elkövethetnek következmények nélkül, hiszen tudják, az ügyészség őket támogatja.

Soros be tudja dönteni az amerikai dollárt

INFOWARS

„A globalista George Soros – aki milliárdokat zsebelt be az angol font megtörésével – hatalmas profitra tehet szert azzal, hogy tüzeli a Trump elnök elleni felforgatást, amely máris gyengébb amerikai dollárhoz vezetett, amely ellen spekulálni tud – és amely bedőlhet”, foglalja össze a cikket a portál szerkesztője.

Soros-csoport: városokat venne rá, hogy az illegális migránsoknak személyi igazolványt adjanak

BREITBART

Egy George Soros által finanszírozott, nyitott határokért küzdő szervezet arra akarja rávenni az amerikai városi önkormányzatokat, hogy adjanak személyi igazolásra alkalmas dokumentumokat/igazolványokat illegális migránsoknak, de azok adatait ne továbbítsák a bevándorlási hatóságoknak.