Jelenlegi hely

Lovas István

Soros meghívott a müncheni biztonsági konferencián

George Soros is meghívott a müncheni biztonsági konferencián, olyan, hozzá hasonló háborús uszítók társaságában, mint a neokon Kagan házaspár (feleség: Victoria Nuland), John McCain szenátor és társaik.

Lord Malloch-Brown: Soros kampánya sikerülni fog

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció


THE DAILY TELEGRAPH

Az egyébként Soros-ellenes jobboldali brit lapnak Lord Malloch-Brown volt miniszter nyilatkozott, aki kijelentette, valószínűsíthető, hogy George Soros Brexit-ellenes kampányának eredménye az lesz, hogy Theresa May lemond miniszterelnöki pozíciójáról. 
 

Farage Maynek: válság lesz, ha meghajol Soros előtt

Fotó: MTI/EPA, illusztráció

REUTERS

Nigel Farage brit politikus, a Brexit fő előharcosa a Reuters brit hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta, ha Theresa May miniszterelnök megengedi Nagy-Britanniának az unióból történő kilépési folyamat további felvizezését, akkor az ország a II. világháború óta eltelt időszak legsúlyosabb alkotmányos válságába taszítja magát. 

Brit sajtó: egy pofon Sorosnak, egy pofon Orbánnak

Fotó: MTI, archív

Szinte páratlan szenvedélyek csapnak a magasba a brit sajtóban azután, hogy a Daily Telegraph George Soros, aki „megtörte a Bank of Englandet”, titkos összeesküvést támogat a Brexit megakadályozására címmel a múlt héten leleplezte a globális spekulánst.

Az RT a Brexit-ügyi Soros-beavatkozásról

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

RUSSIA TODAY

Neil Clark, számos vezető brit médium újságírója, eleresztette tollát a globális orosz Russia Today tévé angol nyelvű szolgálatának véleményrovatában Soros napfényre került brexites beavatkozásáról. A nyolc nyomtatott oldal terjedelemben megjelent cikk ismertetése kihagyhatatlan.