Jelenlegi hely

lövöldözés

Lebontják a templomot, ahol a lövöldözés történt

Fotó: MTI, illusztráció

Nem állítják helyre, hanem lebontják azt a baptista templomot a dél-texasi Sutherland Springsben, ahol a múlt vasárnap egy ámokfutó lövöldözött - jelentette be a helyi tiszteletes.

Megdöbbentő a világon végigsöprő erőszakhullám

Fotó: MTI, archív

A texasi lövöldözéssel összefüggésben a külgazdasági és külügyminiszter megdöbbentőnek nevezte azt az erőszakhullámot, amely az utóbbi időszakban végigsöpört a világon. Szijjártó Péter egy hétfői sajtótájékoztatón megerősítette, hogy nincs magyar áldozata a Sutherland Springs baptista templomában elkövetett lövöldözésnek.

Lövöldözés egy texasi templomban

Fotó: MTI/AP/KSAT

Huszonhatra emelkedett a halálos áldozatok száma a dél-texasi Sutherland Springsben, ahol a település templomában vasárnap délben egy ámokfutó lövöldözött. A sebesültek száma meghaladja a harmincat.

Elsötétül a párizsi Eiffel-torony

Fotó: shutterstock.com/illusztráció

Elsötétül keddre virradó éjjel a párizsi Eiffel-torony az előző napi Marseille-i késelés és a Las Vegas-i lövöldözés áldozatainak emlékére - jelentette be Anne Hidalgo Párizs főpolgármestere a Twitteren.

Tömeggyilkosság Las Vegas-ban

Fotó: MTI/AP/Las Vegas Review-Journal/Chase Stevens

CIKKÜNKET FRISSÍTJÜK!
Az Associated Press hírügynökség beszámolója szerint több mint 50 ember meghalt egy koncert végén kitört lövöldözésben Las Vegas központjában.