Jelenlegi hely

Majtényi László

„Orbán rászabadítja politikai ellenfeleire a TEK-et”

Fotó: MTI, archív, szerk.

Orbán Viktor a választások után elégtételt fog venni, és rászabadítja politikai ellenfeleire a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt, az adóhatóságot, az ügyészséget és a TEK-et – jelentette ki Majtényi László a Pesti Srácok tudósítása alapján.

Majtényi szerint migránsok nyertek nekünk aranyat

Fotó: MTI, archív

Majtényi László korábbi államfőjelölt rasszista húrokat pendítve kommentálta Magyarország első téli olimpiai aranyérmét.

Ilyen egy Soros-szeánsz

Fotó: MTI, archív, szerk.

Némely törvénysértés politikai véleménynyilvánításként értelmezhető – egyebek mellett ilyen gondolatokat hallhattak múlt héten azok, akik részt vettek a Majtényi László-féle Eötvös Károly Intézet gyorskonferenciáján. Polgári engedetlenséggel és ellenkampánnyal is készülnek a Soros által támogatott civilek.

Kósa Lajos: Áder államfői, Majtényi ellenzéki aktivista beszédet mondott

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője szerint míg Áder János államfői beszédet mondott hétfőn a parlamentben, addig Majtényi Lászlótól „virtigli ellenzéki aktivista” felszólalást hallhattak. Értékelt az ellenzék is.

Második fordulóra van szükség

Fotók: MTI

Eredménytelen lett az államfőválasztás első fordulója hétfőn az Országgyűlésben, mert egyik jelölt sem kapta meg a megválasztáshoz szükséges kétharmados támogatást. A második szavazás után az lesz a köztársasági elnök a két jelölt - Áder János és Majtényi László - közül, aki a legtöbb voksot kapta.