Jelenlegi hely

marihuána

Vége az Obama-féle marihuánapolitikának

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Trump-kormányzat hatályon kívül helyezi az Obama-éra marihuánafogyasztással kapcsolatos politikáját - jelentette be az amerikai igazságügyi miniszter.

Kaliforniában legális a marihuána fogyasztása

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Az Egyesült Államok legnépesebb államában, Kaliforniában hétfőn hatályba lépett az a törvény, amelynek értelmében legálissá vált a marihuána forgalmazása és fogyasztása.

Megint téma a fű szabadsága

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A Magyar Liberális Párt bejelentette, hogy elbukott szeptemberi kísérlete után újra népszavazást kezdeményez a marihuána legalizálásáért. A párt módosította kérdéseit, Fodorék most két fő csapásvonalon haladnak áhított céljuk felé. Az egyik a fű orvosi alkalmazásának engedélyezése és bevezetése, a másik pedig a marihuánafogyasztók büntetőjogi felelősségének megszüntetése.

Nem adják föl a liberális kannabiszpártiak

A Magyar Liberális Párt újra be fogja nyújtani a Nemzeti Választási Bizottságnak (NVB) a kannabisz legalizációjáról szóló, kedden elutasított népszavazási kérdéseit - közölte a párt elnökhelyettese szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

Megdőlt a kapudrog elmélet

Megdőlt a kapudrog elmélet a marihuánával kapcsolatban - mondta Zacher Gábor toxikológus az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.