Jelenlegi hely

Marine Le Pen


Putyin fogadta Le Pent

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Oroszország nagyon nagy jelentőséget tulajdonít Franciaországhoz fűződő viszonyának, és semmiképp sem kíván beavatkozni a francia elnökválasztásba - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor a Kremlben fogadta Marine Le Pent, a francia radikális jobboldali Nemzeti Front államfőjelöltjét.

Az Európai Parlament felfüggesztette Marine Le Pen mentelmi jogát

Fotó: http://www.shutterstock.com, archív

Felfüggesztette Marine Le Pen francia elnökjelölt, európai parlamenti (EP-) képviselő mentelmi jogát csütörtökön a testület brüsszeli plenáris ülése.

Marine Le Pen felszámolná az uniós agrárpolitikát

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front elnöke és államfőjelöltje  felszámolná az Európai Unió közös mezőgazdasági politikáját és a francia büdzséből nyújtana közvetlen támogatást a francia gazdáknak, ha megválasztják májusban köztársasági elnöknek.

Marine Le Pen: itt az idő a nemzeti érzés feltámasztására

Fotó: MTI/AP/Michel Euler

Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front elnöke és államfőjelöltje „a nép Franciaországa jelöltjének” nevezte magát a „pénzvilág bal- és jobboldalával” szemben a tavaszi elnökválasztásra felkészülő kampánynyitó beszédében vasárnap a közép-franciaországi Lyonban.

Marine Le Pen nyerheti az első fordulót

Fotó: ShutterStock.com/Frederic Legrand-COMEO, illusztráció

Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front elnöke és államfő-jelöltje átvette a vezetést Francois Fillon jobboldali jelölttől és az első helyen végezne a francia elnökválasztás áprilisi első fordulójában, de a második fordulóban nem lenne esélye a győzelemre, ha most tartanák a választásokat - derül ki az Ifop közvélemény-kutatóintézet szerdán nyilvánosságra hozott felméréséből.