Jelenlegi hely

Molnár Gyula

A baloldali pártok nem tisztázták viszonyukat 1956-hoz

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója szerint a baloldali pártok legnagyobb problémája, hogy még mindig nem tisztázták viszonyukat 1956-hoz, ezért nem tudnak leszámolni „terhelt múltjukkal”.

Gulyás Gergely Molnár Gyulával vitázott

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

Az MSZP lemondott elnöke, Molnár Gyula sérelmezte, hogy szerinte a kormány kizárólag a migrációról beszélt a választási kampányban. Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője leszögezte: ez a probléma még évtizedekig velünk fog élni.

Molnár Gyula frakciószövetséget szeretne

Fotó: MTI, archív, szerk.

Az MSZP leköszönt elnöke azt javasolja, hogy pártja és a Párbeszéd frakciószövetségként dolgozzon az Országgyűlésben. Molnár Gyula szerdán közölte azt is: a június 16-ra tervezett kongresszuson nem indul újra az elnöki posztért.

„Be kell húzni az ikszet, hogy jól behúzzunk Orbánnak!”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az MSZP-Párbeszéd tárgyalásokat kezdeményez az LMP-vel és az Együtt-tel, felajánlva a Budapest belvárosi, a csepeli, a gödöllői és a szekszárdi jelöltjük visszalépését, ha a másik két ellenzéki párt nem indít jelöltet egyetlen nyerhető körzetben sem - jelentette be a pártszövetség miniszterelnök-jelöltje kedden, Budapesten tartott kampányrendezvényen.

Molnár kiadta az ukázt

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az MSZP elnöke azt kéri a választóktól, szavazataikkal váltsák le a kormányt. Molnár Gyula csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján felhívta a figyelmet az elmúlt nyolc hétben nyilvánosságra került, a Fideszhez köthető ügyekre, "Orbán tizenegyére".