Jelenlegi hely

Molnár Zsolt

Molnár ismét összehívja a bizottságot

Fotó: MTI, Kovács Tamás, illusztráció

Jövő csütörtökre ismét összehívja az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke.

Molnár szerint nincs Soros-terv

Fotó: MTI archív

 

A "Soros-terv" miatt politikai vita alakult ki az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szerdai zárt ülésén. Az ülésről elsőként távozó jobbikos Mirkóczki Ádám azt mondta: szerette volna megtudni a jelenlévő szolgálatoktól, meg tudják-e erősíteni a "Soros-terv" létezését. Mirkóczki Ádám azt mondta: ebben a kérdésben nem lett okosabb.

Molnár Zsolt nem konzultálna

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az emberek becsapása a most meghirdetetett nemzeti konzultáció - jelentette ki az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke Budapesten, sajtótájékoztatón.

MSZP: a kormány a nemzet sorsát teszi kockára

Fotó: MTI/Rosta Tibor

A menekültválság csak összefogással oldható meg, a kormány nem teheti kockára a magyar nemzet sorsát, uniós tagságát azzal, hogy nem hajtja végre az Európai Bíróság döntését - jelentette ki Molnár Zsolt (MSZP) országgyűlési képviselő pénteken Röszkén.

Derbi a roncstelepen

Fotó: MTI, archív

„A csapatkapitány és a szövetségi kapitány is a helyén van, és lesz/van taktika és stratégia arra, hogy amikor kifutunk a pályára, ne legyen kétség, hogy a meccs nyerhető. Én pedig azt ígérem, hogy többet nem fog veszekedés kihallatszani az öltözőből!” Molnár Gyula szocialista pártelnök minapi Facebook-bejegyzését akár drámainak is mondhatnánk, de a tragikomikus alighanem alkalmasabb kifejezés. Az elmúlt hetekben ugyanis hatalmas rendetlenség, káosz látszik a hazai politika baloldali térfelén, és továbbra sem világos, lesz-e ebből megegyezés, közös lista, egyeztetett jelöltállítás.