Jelenlegi hely

Momentum

Menetet szervez a Momentum

Fotó: MTI, archív

„Európamenetet” szervez a Momentum Mozgalom Vlagyimir Putyin orosz elnök magyarországi látogatása idejére.

Államalapítás Momentum-módra

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata, archív

„Ideje az elmúlt 27 év politikáját magunk mögött hagynunk, és az államot magát újraértelmeznünk” – írja a Momentum Mozgalom a Facebook-oldalán.

„Ne hagyjuk, hogy elüldözzék a szeretteinket!”

Fotó: MTI/Marjai János, archív

A Momentum Mozgalom újabb videóval jelentkezett Facebook-oldalán, amelyben a párt elnöke, Fekete-Győr András arról beszél, szerinte mi a 2018-as választás tétje.

Az egyik legsikeresebb kormányzati ciklus

Fotó: MTI, archív

A jelenlegi az egyik legsikeresebb kormányzati ciklus a rendszerváltás óta, hiszen a kormánypártok megőrizték vagy még növelték is népszerűségüket - jelentette ki a Nézőpont Intézet elemzője szerdán az M1 aktuális csatorna műsorában.

Most lehull a lepel

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata

Úgy tűnik, a „ki az igazi ellenzék” versenyt szerintük az dönti el, melyikük a hangosabb, melyikük gyűlöli jobban a Fideszt, melyikük agresszívabb. Épp ezért egyre hangosabbak, egyre agresszívabbak, egyre képtelenebb vádakat fogalmaznak meg, egyre erősebb a Fidesz és az Orbán Viktor elleni gyűlöletkampány. Ebből viszont alkotás, országépítés nem tud kikerekedni. Annak alapja ugyanis az összefogás, az együttműködés, a határozottság – mondta a Demokratának Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője.