Jelenlegi hely

Momentum

Hollik István a Momentum alelnökével vitázott

Fotók: MTI, archív, illusztráció

A civil szféra "él és virul" Magyarországon, és egyáltalán nem gondolja azt, hogy a kormány ellehetetlenítené ezen szervezeteket - mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő, aki a Momentum Mozgalom alelnökével vitázott pénteken Budapesten. Soproni Tamás szerint a magyar kabinet által támadott civil szervezetek jobban átláthatók, mint néhány kormányzati szerv. 

Fegyőrék megkezdik az aláírásgyűjtést

Fotók: MTI, archív, szerk.

A Momentum hétfőn megkezdi aláírásgyűjtését a civiltörvény ellen a fővárosban.

Megkezdik az aláírásgyűjtést

Fotó: MTI, illusztráció

Bő egy héten belül elindulhat a Momentum aláírásgyűjtése annak érdekében, hogy népszavazást rendezhessenek a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló, nyáron elfogadott törvény visszavonásáról - mondta Budapesten Orosz Anna elnökségi tag.

A Momentum Sorost és hálózatát védi

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz-KDNP Soros Györgyöt és a Soros-hálózatot védő akciótervnek tartja a Momentum kezdeményezését, amelyben az ellenzéki tömörülés megtámadta a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt. 

Aki kimarad az összefogásból, jól járhat

Fotók: MTI, archív, szerk.

A Momentum és az LMP is felmérte, hogy, aki kimarad az ellenzéki összefogásból, az valójában jól jár - mondta Fodor Csaba, a Nézőpont Intézet ügyvezető igazgatója hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.