Jelenlegi hely

Momentum

Momentummal a Pride-ra

Fotó: MTI, archív

Fekete-Győr András videóüzenetben szólított fel mindenkit, menjen a Momentummal a Pride-ra, mert amit a kormány a családról gondol, „idejétmúlt, múlt századi és kirekesztő”.

Fesztivált szervez a Momentum

Fotók: MTI, archív, szerk., illusztráció

A Momentum Mozgalom szerdán Facebook-oldalán jelentette be a nagy hírt: idén nyáron fesztivált szerveznek.

A társadalom nem vevő a durvaságra

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

2010 óta alapvető tévedésben van a balliberális ellenzék, a Jobbik pedig balliberális fordulata után felzárkózni látszik hozzájuk. Ez a tévedés az, hogy ugyanaz a hangnem, ami a magyar politikában nem volt szokásos, de Gyurcsány Ferenccel szemben tömegigényt testesített meg, megengedhető a jelenlegi kormánnyal szemben is – mondta a Demokratának Gulyás Gergely, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke. A Fidesz alelnökével a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról, a Momentumról és Soros működéséről is beszélgettünk.

Ez a Szamuely-fiúknak volt a módszere

Fotó: MTI, archív

A Fidesz frakcióvezetője szerint a leghatározottabban el kell utasítani azt a fenyegető fellépést, amit a Momentum Mozgalom az Origo szerkesztőségében tanúsított.

Plakátkampányban a Fidelitas

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

A Fidelitas újra a pályán van, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a balliberális média bástyáiról nap mint nap tüzelnek ránk – mondta a Demokratának a Fidelitas elnöke. Böröcz Lászlóval a Fidesz ifjúsági szervezetének elmúlt két évéről, ötletes plakátkampányukról, a kormány elleni boszorkányüldözésről, valamint a fiatalokat egymásnak ugrasztó momentumosokról is beszélgettünk.