Jelenlegi hely

mszp

Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

MSZP: hazaárulás, hogy a kormány a CEU bezárásával fenyeget

MTVA/Bizományosi: Róka László

Az MSZP szerint a Közép-európai Egyetem (CEU) nemzeti érték, az pedig tudatos hazaárulás, hogy a kormány az egyetem bezárásával "fenyeget".

Molnár: az MSZP 2018-ban megnyeri a választást

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az MSZP elnöke szerint pártja 2018-ban meg fogja nyerni a választást. Molnár Gyula kedden Sopronban, sajtótájékoztatón kiemelte: bízik abban, hogy a Fidesz leváltható, az ország pedig "megjavítható".

MSZP: történelmi bűn, ha Orbán Viktor folytatja politikáját

Fotó: MTI, archív

Az MSZP szerint történelmi bűn lenne a magyarsággal szemben, ha az ország kimaradna az európai uniós tagállamok szorosabb együttműködéséből, amelyet a hétvégén aláírt római nyilatkozat előrevetít.

Botka László egy újabb adóemelő és nyugdíjcsökkentő szocialista

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Fidesz-frakció szerint a baloldalon semmi nem változik, „Gyurcsány és Bajnai után most itt van Botka László, aki maga is egy újabb adóemelő és nyugdíjcsökkentő szocialista” - fogalmazott Halász János, a kormánypárt parlamenti képviselőcsoportjának szóvivője vasárnap Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.