mszp

Teljes baloldali zűrzavar

Kategória: 
Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

A szocik szerint ők képviselik a magyar érdekeket

Kategória: 
Fotó: MTI (archív, illusztráció)

Az MSZP elnökének értékelése szerint európai néppárti (EPP) tagságának felfüggesztésével a Fidesz elvesztette érdekérvényesítő képességét az Európai Unióban. Tóth Bertalan csütörtökön Budapesten arról is beszélt, mivel ő nem veszi át európai parlamenti (EP-) mandátumát, a Párbeszéd a biztos befutó harmadik helyet kapja a két párt közös listáján.

Korózs megint lerománozta a székelyeket

Kategória: 
Fotó: MTI (archív, illusztráció)

Korózs Lajos (MSZP) kedden, napirend előtt az Országgyűlésben egészségügyről szóló negatív sajtóhíreket idézett felszólalásában, többek között arról, hogy 2020-ra egymillió ember maradhat háziorvos nélkül, 54-en mondtak fel a Honvédkórházban, a belgyógyászok és a gyermekgyógyászok között sok állás betöltetlen, illetve, hogy 26 ezer munkavállaló hiányzik az alapellátásból. Kitért a János kórház főigazgatójának menesztésére, és úgy fogalmazott: az intézmény inkább hasonlít "disznóólra", mint kórházra. Egy "onkoturizmusról" szóló hírt is idézett, amely szerint románul beszélő, de magyar TAJ-kártyával rendelkező betegeket látnak el egyes intézményekben.

Oldalak