Jelenlegi hely

mszp

Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

A szocik megállapodásra készülnek

Fotó: MTI, archív

Az MSZP meg akar és meg is fog állapodni politikai partnereivel a jövő évi parlamenti választásra - mondta Molnár Gyula, az MSZP elnöke egy Budapesten tartott konferencián szombaton.

Molnár Gyula közös listáról álmodozik

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az MSZP elfogadja, hogy politikai partnerei saját egyéni stratégiájukat építik, ugyanakkor bármelyik pillanatban készen áll a közös indulásról szóló tárgyalásokra - mondta az ellenzéki párt elnöke egy budapesti konferencián.

A szocik szerint a Fidesz gyáva

Fotó: MTI, archív

Az MSZP frakcióvezetője szerint a Fidesznek nincs bátorsága ahhoz, hogy egy arányos választási rendszerben mérettesse meg magát 2018-ban.

A szocik elzavarnák a Fideszt

Fotó: MTI, archív

A Fidesz azt üzente vasárnapi kongresszusával Magyarországnak, hogy folytatni akarják a kormányzást, és ha újra hatalomra kerülnek, „marad a lopás és a problémákat elfedő gyűlöletpropaganda” - reagált az MSZP vasárnap a Fidesz kongresszusán elhangzottakra, hangsúlyozva: az ellenzék történelmi felelőssége, hogy teljes körű megállapodásra jusson a kormánypárttal szemben.