Jelenlegi hely

mszp

Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

MSZP: a Fidesz leváltható 2018-ban

Az MSZP szerint a Fidesz megfutamítható, elzavarható és 2018-ban leváltható. Ezt Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján, amelyet a Nemzeti Választási Iroda (NVI) előtt tartott. Felidézte: éppen egy évvel ezelőtt, 2016. február 23-án az NVI-nél akadályozták meg „kopasz verőlegények” abban, hogy elsőként nyújtsa be az NVI-nek a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kérdést.

MSZP: az ellenzék háromszor győzte le Orbán Viktort

Az MSZP szerint egy év alatt háromszor sikerült az ellenzéknek a népszavazás eszközével legyőzni Orbán Viktort - kommentálta az MSZP elnöke csütörtökön azt, hogy a 2024-es olimpiai pályázat visszavonását javasolja a kormány.

Vona Gábor és Molnár Gyula célja megegyezik

Fotók: MTI, archív, szerk.

Vona Gábor és Molnár Gyula kísértetiesen hasonló célokat tűzött ki maga elé. A két ellenzéki politikus Magyarországot szeretné visszaadni azoknak, akiket szerintük megillet.

A Jobbik és az MSZP béremelést szeretne

Fotó: MTI, archív

Ellenzéki képviselők reagáltak Orbán Viktor napirend előtti felszólalására az országgyűlés hétfői ülésnapján.