Jelenlegi hely

Nagy-Britannia

Árthat a gyerekeknek a transzőrület

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Bernadette Wren, a brit állami Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (National Health Service, NHS) egyik pszichológusa arra figyelmeztet, hogy az iskolákban erőltetett LGBT-elfogadás életük későbbi szakaszában kifejezetten káros lehet a gyermekekre - írja a Breitbart London a brit The Times cikkére hivatkozva. 

Fokozott biztonsági intézkedések Nagy-Britanniában

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Fokozott biztonsági intézkedések közepette készül a vasárnap esti óévbúcsúztatóra Nagy-Britannia.

Ismét kék lesz a brit útlevél

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnése után újból meghonosítja a hagyományos kék brit útlevelet a jelenlegi bordó helyett. A brit belügyminisztérium bejelentése szerint várhatóan 2019 októberétől kerül forgalomba ismét a kék brit útlevél.

A keresztény tanár beperli az iskolát

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy 27 éves brit tanárt azért függesztettek fel az állásából ősszel, mert egy transznemű diákot “lánynak” nevezett, holott az fiúként azonosítja magát. Joshua Sutcliffe most beperli korábbi munkahelyét, tudtuk meg a christianconcern.com nevű brit, a kereszténységgel kapcsolatos híreket összegyűjtő honlapról.

Fizetnek a bűnöző migránsoknak

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A brit Daily Mail döbbenetes beszámolója szerint egy 28 éves guineai migráns, akit kétrendbeli nemi erőszak miatt ítéltek el, egy emberi jogi csavar folytán 110 ezer font (közel 40 millió forint) kártérítést kapott az államtól. És az ő esete egyáltalán nem egyedi.