Jelenlegi hely

Nagy-Britannia

Segítségért könyörög a francia kisváros

Képernyőfotó: DailyMail.co.uk

A Normandiában található Ouistreham városkája mostanában úgy néz ki, mint Calais azelőtt, hogy a hírhedt “dzsungelt” - egy hatalmas, ellenőrizhetetlen migránstábort - lebontották volna - írja a brit Daily Mail.

Elégedetlenek a britek a kormánnyal

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A britek csaknem kétharmada elégedetlen azzal a teljesítménnyel, amelyet a kormány a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről szóló tárgyalásokon nyújt.

Hatéves kislányt erőszakolt meg

Képernyőfotó: Birmingham Mail

Tizenöt évnyi börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a 30 éves, mauritiusi migránst, aki megerőszakolt egy hatéves kislányt, és több gyermeket az interneten keresztül zaklatott - írja a brit Birmingham Mail.

Rekordon a terrorgyanú miatt őrizetbe vettek száma

Csaknem 70 százalékkal emelkedett és rekordot döntött a terrorizmushoz köthető bűncselekmények gyanújával Nagy-Britanniában őrizetbe vettek száma a júniussal zárult egy évben - közölte csütörtökön ismertetett éves statisztikai összesítésében a brit belügyminisztérium.

Perre készül a keresztény család

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Egy brit keresztény család arra készül, hogy beperli gyermekük általános iskoláját, amiért az megengedi, hogy a tanulók “naponta változtassák meg nemi identitásukat” - írja a Breibart London.