Jelenlegi hely

Németh Szilárd

Ha Szél Bernadett jön, a Fidesz kivonul

Fotó: MTI, archív

Kivonul a Fidesz az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának Soros-tervvel foglalkozó üléséről, ha azon megjelenik Szél Bernadett, az LMP képviselője - közölte Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke a Pesti Srácok hírportálnak.

Szél Bernadett nem vehet részt az ülésen

Fotó: MTI, archív

A Fidesz szerint Szél Bernadett és pártja, az LMP Soros György érdekeit szolgálja, ezért az ellenzéki képviselő nem vehet részt egy olyan nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, amely a Soros-tervvel foglalkozna.

Hazánkra figyel a birkózótársadalom

Október 20–28. között a budapesti Papp László Sportarénában rendezik meg a 2018-as birkózó világbajnokságot. 2005 és 2013 után immáron harmadszor lehetünk házigazdái a rendezvénynek. Az őszi viadal első hivatalos sajtótájékoztatóján Nenad Lalović, a Nemzetközi Birkózó Szövetség elnöke azt mondta, minden idők legjobb vébéjére számít, a sportrendezvényre mintegy nyolcszáz versenyzőt várnak a szervezők.

A Soros-szervezetek felsorakoztak

Fotó: MTI, archív

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szerint „a Soros György által fizetett NGO-k vagy álcivilek” felsorakoztak a terrorcselekmény elkövetésével vádolt Ahmed H. mögött.

Mi mind birkózók vagyunk

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

Brüsszel lenézi a választókat, de egyben fél is tőlük. A Fidesz már több mint tíz éve, ellenzékben is szervezett konzultációkat. Hiszünk a magyar emberekkel való párbeszédben, elvégre az ő akaratukat és érdekeiket képviseljük – mondta a Demokratának Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a párt rezsicsökkentésért felelős parlamenti képviselője.