Jelenlegi hely

New York

New York polgármestere az antifával balhézik

Fotó: MTI/EPA/Omer Messinger

Bill DeBlasio, New York városának demokrata párti polgármestere napokkal azután, hogy újabb rendőrt, egy 48 éves, háromgyerekes családanyát végeztek ki a Bronxban, és ahelyett, hogy az 524 új rendőrtiszt avatásán vett volna részt, inkább Hamburgba ment, hogy Trump- és rendőrség-ellenes antifa csoportoknak tartson beszédet.

Gyalogosok közé hajtott egy autó New Yorkban

Fotó: MTI/AP/Seth Wenig

Magyar idő szerint csütörtök este gyalogosok közé hajtott, egyet megölt, több mint húszat megsebesített egy autós a híres New York-i Times Square-en. A sofőrt elfogták, semmi nem utal terrortámadásra.

Gyanús fehér por miatt ürítették ki a Metropolitant

New Yorkban szombaton este kiürítették a Metropolitant, mert valaki gyanús fehér port szórt be a zenekari árokba; a rendőrség pár óra múlva közölte, hogy valószínűleg emberi hamvakról van szó. 

Vádat emeltek a letartóztatott gyanúsított terrorista ellen

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Vádat emeltek hétfőn a New Yorkban és a szomszédos New Jersey szövetségi államban elkövetett robbantások gyanúsítottja, Ahmad Khan Rahami ellen.

New York-i robbantás - Azonosították az egyik gyanúsítottat

Fotó: MTI/EPA/Jason Szenes

Elfogató parancsot adott ki a New York-i rendőrség hétfőn egy 28 éves férfi, Ahmad Khan Rahami ellen, akinek a gyanú szerint köze lehet az amerikai metropoliszban hét végén történt, 29 embert megsebesítő robbantáshoz.