Jelenlegi hely

New York

Iszlamista szelfik New Yorkból

Képernyőfotó: FoxNews.com

A New York-i hatóságok vizsgálják azokat a fotókat, amelyeket egy lehetséges ISIS-szimpatizáns készített a manhattani Metropolitan Museum of Art előtt és a One World Trade Center közelében - olvasható a Fox News hírcsatorna honlapján.

Amit a New York-i támadóról tudunk

Fotó: MTI/EPA/Justin Lane

Egy férfit őrizetbe vettek, miután helyi idő szerint kevéssel reggel fél 8 előtt egy, a testére erősített, házi készítésű bombát robbantott fel az Egyesült Államok legnagyobb buszpályaudvarán Manhattanben.

Terrortámadás New Yorkban

Képernyőfotó: twitter.com/edbaig

A hétfő reggeli csúcsidőben robbanás történt Manhattanben, a New York legnagyobb buszpályaudvarán található metrómegállóban - olvasható a Fox News amerikai hírcsatorna honlapján.

De Blasio: nincs terrorfenyegetettség

Fotó: MTI archív

A hatóságok ismeretei szerint a New Yorkot nem fenyegeti terrorveszély - közölte szerdán sajtótájékoztatón Bill De Blasio, a város polgármestere.

Milyen vízummal érkezett a támadó?

Képernyőfotó: Breitbart.com

A tegnap délutáni, halálos áldozatokat követelő New York-i terrortámadás feltételezett elkövetője, Sayfullo Saipov állítólag a társadalmi sokszínűség élénkítésére kitalált “diverzitás vízummal”, vagyis vízumlottó segítségével léphetett be az Egyesült Államokba, állítja a Breitbart.com cikke.