Jelenlegi hely

NOB

Orbán Viktor a NOB elnökével tárgyalt

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Munkaebéden látta vendégül Orbán Viktor miniszterelnök Thomas Bachot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökét vasárnap Budapesten - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

NOB: csak nevet akartak szerezni maguknak az olimpia ellenzői

Fotó: MTI/Bruzák Noémi, illusztráció

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke szerint az olimpia ellen aláírást gyűjtőket csak az motiválta, hogy az ország politikai térképére felkerülhessenek – adta hírül a 888.hu.

Olimpia 2024: megvan a NOB-szemle időpontja

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) kijelölte a pontos időpontokat, hogy illetékes testülete mikor látogat a 2024-es nyári játékokra pályázó városokba, s ez alapján Budapestet május 10-12-én vizsgálják majd. 

Gyurta Dániel a budapesti szavazatokért dolgozik a NOB-ban

Fotó: MTI, illusztráció

Jövő szeptemberben Limában ugyan nem szavazhat Budapestre, de a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) sportolói bizottságába beválasztott Gyurta Dániel minden erejével azon lesz, hogy 2024-es budapesti pályázat minél nagyobb támogatottságot kapjon.

Orbán Viktor megbeszélést folytatott a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökével

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Orbán Viktor miniszterelnök megbeszélést folytatott a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökével, Thomas Bachhal Rio de Janeiróban - tájékoztatta az MTI-t péntek délután a miniszterelnök sajtófőnöke.