Jelenlegi hely

nyugdíj

Fidesz: az MSZP megint fűt-fát ígérget

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz szerint az MSZP megint "fűt-fát" ígérget a nyugdíjasoknak, hogy aztán becsapja őket.

Az MSZP a nyugdíjakkal kapcsolatban ígérget

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az MSZP vállalja, hogy kormányra kerülve a korhatár alatti nyugdíjak teljes rendszerét kidolgozza - közölte az Országgyűlés népjóléti bizottságának szocialista alelnöke kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

A balliberális kormányok elvettek egyhavi nyugdíjat

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A balliberális kormányok idején elvettek egyhavi nyugdíjat, és az egekig emelték a rezsit - mondta Selmeczi Gabriella, a parlament népjóléti bizottságának kormánypárti elnöke budapesti sajtótájékoztatóján, emlékeztetve: az Országgyűlés délután - ellenzéki kezdeményezésre - nyugdíjpolitikai vitanapot tart.

Az MSZP benyújtotta a 13. havi nyugdíj bevezetését tartalmazó javaslatát

Fotó: MTI, archív

Az MSZP benyújtotta a jövő évi költségvetéshez a 13. havi nyugdíj bevezetéséről szóló javaslatot, az intézkedés költsége 272,5 milliárd forint lenne - közölte az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

Botka: visszaadjuk a 13. havi nyugdíjat

A 13. havi nyugdíj visszaadását, az egészségügyi és a gyógyszerellátás rendszerének teljes újragondolását, a nyugdíjminimum emelését, biztonságot nyújtó rokkantnyugdíjat ígért az MSZP miniszterelnök-jelöltje az országos nyugdíjasparlament szerdai rendezvényén.