Jelenlegi hely

nyugdíj

A balliberális kormányok elvettek egyhavi nyugdíjat

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A balliberális kormányok idején elvettek egyhavi nyugdíjat, és az egekig emelték a rezsit - mondta Selmeczi Gabriella, a parlament népjóléti bizottságának kormánypárti elnöke budapesti sajtótájékoztatóján, emlékeztetve: az Országgyűlés délután - ellenzéki kezdeményezésre - nyugdíjpolitikai vitanapot tart.

Az MSZP benyújtotta a 13. havi nyugdíj bevezetését tartalmazó javaslatát

Fotó: MTI, archív

Az MSZP benyújtotta a jövő évi költségvetéshez a 13. havi nyugdíj bevezetéséről szóló javaslatot, az intézkedés költsége 272,5 milliárd forint lenne - közölte az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

Botka: visszaadjuk a 13. havi nyugdíjat

A 13. havi nyugdíj visszaadását, az egészségügyi és a gyógyszerellátás rendszerének teljes újragondolását, a nyugdíjminimum emelését, biztonságot nyújtó rokkantnyugdíjat ígért az MSZP miniszterelnök-jelöltje az országos nyugdíjasparlament szerdai rendezvényén.

Fidesz: A nyugdíjkasszát kizárólag Gyurcsányék csapolták meg

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A nyugdíjvagyont kizárólag Gyurcsányék csapolták meg, mert akkor is a multik érdekeit szolgálták - reagált a Fidesz Varju Lászlónak, a DK alelnökének szavaira, aki azt mondta: szükségesnek tartják, hogy a magánnyugdíjvagyonból "ellopott" pénzeket fizessék vissza.

Emeli a kormány a Gulágra hurcoltak nyugdíját

Hatvan százalékkal emeli a kormány mindazok nyugdíját, akik megjárták, megszenvedték a Gulág poklait az egykori Szovjetunióban - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, a Gulág Emlékbizottság elnöke a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, korábban zömmel svábok lakta Hercegkúton csütörtökön.