Jelenlegi hely

nyugdíjasok

Célba értek az Erzsébet-utalványok

Fotó: MTI, archív

Lezárul az Erzsébet-utalványok kézbesítése, a hét közepéig mindenki megkapta a juttatást vagy - ha nem volt otthon - az erről szóló értesítőt - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Számítógép a 65 évnél idősebbeknek

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Ötezer számítógépet oszt ki a kormány 65 évesnél idősebbeknek az idősügyi infokommunikációs program keretében - mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) miniszteri biztosa az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Idén is kapnak Erzsébet-utalványt a nyugdíjasok

Fotó: MTI, archív

A kormány az elmúlt évhez hasonlóan az idén is minden nyugdíjasnak, illetve nyugdíjszerű ellátásban részesülő polgárnak biztosít 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt - jelentette be Balog Zoltán szerdán Budapesten.

Mindig becsapta a nyugdíjasokat

Fotó: MTI, archív

Teljesen mindegy, mit ígérget Gyurcsány Ferenc a nyugdíjasoknak, mert mindig becsapta és most is be akarja csapni őket - reagált Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója közleményben Varju László (DK) hétfői sajtótájékoztatójára.

Varju jobb nyugdíjakat ígér

Fotók: MTI, archív, szerk.

Kétpilléres nyugdíjrendszert ígér kormányra jutása esetére a Demokratikus Koalíció; a munkanyugdíjat ötvenezer forintos alapnyugdíjjal egészítenék ki - ismertette Varju László alelnök hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.