Jelenlegi hely

nyugdíjasok

Idén is kapnak Erzsébet-utalványt a nyugdíjasok

Fotó: MTI, archív

A kormány az elmúlt évhez hasonlóan az idén is minden nyugdíjasnak, illetve nyugdíjszerű ellátásban részesülő polgárnak biztosít 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt - jelentette be Balog Zoltán szerdán Budapesten.

Mindig becsapta a nyugdíjasokat

Fotó: MTI, archív

Teljesen mindegy, mit ígérget Gyurcsány Ferenc a nyugdíjasoknak, mert mindig becsapta és most is be akarja csapni őket - reagált Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója közleményben Varju László (DK) hétfői sajtótájékoztatójára.

Varju jobb nyugdíjakat ígér

Fotók: MTI, archív, szerk.

Kétpilléres nyugdíjrendszert ígér kormányra jutása esetére a Demokratikus Koalíció; a munkanyugdíjat ötvenezer forintos alapnyugdíjjal egészítenék ki - ismertette Varju László alelnök hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.

Kiemelt cél a nyugdíjasok támogatása

Fotó: MTI, archív

Kiemelt cél a nyugdíjasok támogatása - mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

A Jobbik a nyugdíjasokhoz dörgölőzne

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Jobbik egy hazát építő szövetséget szeretne létrehozni a nyugdíjas társadalommal - közölte budapesti sajtótájékoztatóján a párt veszprémi országgyűlési képviselőjelöltje.