Jelenlegi hely

nyugdíjasok

Az adatok már a Gyurcsány-kormánynak is megvoltak

Fotó: MTI, archív

A Fidesz szerint a nyugdíjasok adatai a Gyurcsány-kormánynak is már minden bizonnyal megvoltak, hiszen pontosan tudta, hogy vegyen el tőlük egy havi nyugdíjat.

Hiteltelenek a szocialisták

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz szerint a szocialisták hiteltelenek, amikor azt mondják, a Fidesz leszavazta a 13. havi nyugdíj bevezetését, mivel pont az MSZP vette el ezt a juttatást a nyugdíjasoktól.

Az MSZP benyújtotta a 13. havi nyugdíj bevezetését tartalmazó javaslatát

Fotó: MTI, archív

Az MSZP benyújtotta a jövő évi költségvetéshez a 13. havi nyugdíj bevezetéséről szóló javaslatot, az intézkedés költsége 272,5 milliárd forint lenne - közölte az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

2010-hez képest egyhavi nyugdíjjal többet kapnak a nyugdíjasok

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

A kormány megtartotta a nyugdíjasoknak tett korábbi ígéretét, sőt messze felül is múlva azt most több mint egyhavi nyugdíj értékével van több a nyugdíjasok zsebében, mint 2010-ben - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Trükkös csalók nyomában

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Vannak bűnözők, akik kifejezetten az idősekre vadásznak. Amikor a hajnali órákban megszólal a telefon, és az unoka hirtelen balesetére hivatkoznak. Vagy a villamosművek embereként jutnak be a lakásokba, ahol elterelik a figyelmet. Az áldozatok kiszemelése általában egy gyanútlan beszélgetéssel kezdődik, amelyben a bűnözők a kelleténél többet megtudnak az idősek életkörülményeiről. S aztán ehhez gyártják „legendáikat”…