Jelenlegi hely

párbeszéd

Bizonygatás a baloldalon

Fotó: MTI, archív

Farkas Örs politikai elemző szerint - mivel a közhangulat az elmúlt egy évben sem változott egy radikális kormányváltás irányába - egyes baloldali pártok inkább csak saját kompetenciájuk igazolására törekednek a 2018-as választáson.

Megerősítették: közösen indulnak

Fotó: MTI, archív

A Magyar Szocialista Párt, a Párbeszéd és a Magyar Liberális Párt – Liberálisok vezetői a mai napon megerősítették azon szándékukat, hogy közösen indulnak a 2018-as országgyűlési választásokon és közösen támogatják Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltet – adták hírül a Liberálisok honlapján.

Megmentő vagy sírásó?

Fotó: MTI, archív

Ellentmondásos nyilatkozatok, egyik pillanatról a másikra változó vélemények, elárult és többszörösen hátba szúrt szövetségesek jellemzik Karácsony Gergely politikusi karrierjét. Karácsony olyan karrierista politikus, akinek mindegy, melyik pártban milyen eszmét képvisel, ugyanis bármit és annak az ellenkezőjét is képes állítani.

A Párbeszéd Karácsony Gergelyt népszerűsíti

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Párbeszéd arra szólította fel az általa demokratikusnak tartott ellenzéki pártokat, hogy tegyék félre a rövid távú érdekeiket, álljanak be Karácsony Gergely, a Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltje mellé és egyezzenek meg abban, hogy minden választókerületben csak egy egyéni jelöltjük álljon szemben a Fidesszel.

Az ÁSZ elmarasztalta a Párbeszédet, az LMP-t és az MSZP-t is

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) tájékoztatása szerint a Párbeszéd, az LMP és az MSZP is működéséhez a jogszabályt megsértve jogi személytől tiltott, nem pénzbeli vagyoni hozzájárulást fogadott el.