Jelenlegi hely

Párizs

Tisztázta magát a párizsi támadás miatt körözött férfi

Az észak-belgiumi Antwerpen rendőrségén jelentkezett és tisztázta magát az a férfi, aki ellen a csütörtökön Párizsban elkövetett merénylettel összefüggésben adtak ki körözést - közölte a helyi ügyészség.

Lövöldözés Párizs központjában

A leghatározottabban elítéli Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a párizsi támadást, amelynek során egy rendőr életét vesztette, több pedig súlyosan megsérült - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium péntekre virradó éjszaka az MTI-vel.

Agyonlőttek egy férfit a párizsi Orly repülőtéren

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A BFM TV beszámolója szerint ma reggel egy férfi megpróbálta elvenni - más hírforrások szerint el is vette - egy katona fegyverét a párizsi Orly repülőtér déli termináljában, ám a rendőrök agyonlőtték.

A migrációs hullámot kihasználva érkezett a terroristák segítője

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A migrációs hullámot kihasználva érkezett Szíriából Európába a párizsi és a brüsszeli terrortámadások egyik elkövetője és annak szír származású segítője - közölte a La Libre Belgique belga napilap.

Folytatódtak a párizsi zavargások

Negyedik éjjel voltak szerdára virradóra szórványos zavargások Párizs északkeleti elővárosaiban, miután egy rendőr ellen a hétvégén eljárás indult, mert egy utcai igazoltatás közben gumibottal "megerőszakolt” egy fiatalembert Aulnay-sous-Bois-ban.