Jelenlegi hely

program

Országos Rajzfilmünnep

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Hatvan helyszínen több mint 350 programmal, a filmvetítések mellett halloweenbulival, játszóházakkal, interaktív előadásokkal is várja az érdeklődőket november 3. és 5. között az Országos Rajzfilmünnep.

Gigantikus kolbászfesztivál Békéscsabán

Két nagysátorban és két nagyszínpadon rendezik meg idén a 21. Csabai Kolbászfesztivált október 19. és 22. között a békéscsabai Sportcsarnok mellett - közölték a szervezők az MTI-vel.

Mudi Világtalálkozó Nyíregyházán

Nyíregyházán, a Sóstói Múzeumfaluban rendezik meg 2017. szeptember 7-10. között az I. Mudi Világtalálkozót. A négynapos rendezvényen a mudival, az egyik legritkább és legkevésbé ismert magyar pásztorkutyafajtával ismerkedhetnek meg az eseményre kilátogatók.

Szívünk rajta

A Szívünk rajta könyvajánló program több mint három éve segít a szülőknek, hogy kiválaszthassák a nekik és gyereküknek leginkább tetsző könyveket. A Bookline Könyváruház és az UNICEF Magyar Bizottság együttműködésében megvalósuló program idén augusztustól nagy változások elé néz: az ajánlásokkal immár havonta találkozhatunk, ráadásul nemcsak a Bookline és az UNICEF oldalain, hanem országszerte a Libri könyvesboltokban és a Libri.hu-n is.

Magyar Értékek Napja

A magyar szellemi, tárgyi és kulturális örökséget vonultatja fel idén is a Magyar Értékek Napja elnevezésű rendezvény, amelynek keretében a budapesti Szent István-bazilika előtt 19 megye és hat határon túli régió képviselői, fellépői várják a közönséget szeptember 9-én.