Jelenlegi hely

sajtószemle

Ravotti: ideje köszönetet mondani a V4-eknek

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Bill Ravotti korábbi republikánus kongresszusi képviselőjelölt a Euronews honlapján, hosszú véleménycikkben írja le, a V4-ek hogyan védik az Európai Uniót és Brüsszel miért tartozik hálával nekik.

Soros szerint Oroszországnak 24 napja van hátra

Fotó: MTI, archív

EURASIA DAILY

George Soros spekuláns és politikai aktivista tavaly februárban megjósolta a „Putyin-rezsim” idei csődjét, kezdi cikkét az eurázsiai ügyekkel foglalkozó portál.

Moore „antiszemita”, amiért Sorost „gazdag nem amerikainak” nevezte

Képernyőfotó: haaretz.com

HAARETZ

Tegnap írtunk arról, hogy a Soros-hadsereg hatalmas pénzeket költ Alabama amerikai szövetségi államban azért, hogy a rácsok mögött ülő bűnözők felkerüljenek a szavazókat regisztráló listára. George Soros mindent megtesz, hogy a republikánus Roy Moore elveszítse az amerikai szenátusi székért folyó küzdelmet. 

“Orbán keresztülhúzhatja Merkel számítását”

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A brit Express tegnapi cikke arról szól, a magyar miniszterelnök hogyan állította maga mellé a német tartományi vezetőket és mindez mit jelenthet Angela Merkel számára.

Alabamában bűnözőket regisztrál szavazásra a Soros-hadsereg

Fotó: MTI, archív

BREITBART

Egy George Soros által pénzelt csoporttal partneri viszonyban lévő szervezet, amelyet a hírhedt, színes bőrű baptista, Al Sharpton tiszteletes, politikai aktivista féltestvére vezet, az elmúlt hetekben szorgalmasan dolgozik azon, hogy Alabama börtöneiben ülő elítélt bűnözőket regisztráljon szavazásra.