Jelenlegi hely

sajtószemle

Soros már az óvadékrendszert is támadja

Az amerikai óvadékrendszerrel foglalkozó United Bail of America (UBA) nevű szervezet bejelentette, hogy harcot folytat a Zuckerberg és Soros által alapított kezdeményezés ellen, amelynek célja, hogy megszüntessék az óvadékrendszert az Egyesült Államokban.

Az AI főtitkára tegnap a Soros-egyetemen hazudozott

Az alábbi írás műfaját tekintve vegyes. Két elemből tevődik össze: kritikából és ismertetésből. Viszont olvasása csak 18 éven felülieknek ajánlott, ugyanis a magyar óvodákban és iskolákban a gyerekek köztudottan a világért sem hallottak, illetve használnak csúnya szavakat.

Indítsanak pert Soros és Ford ellen!

Fotó: MTI, archív, illusztráció

FRONTPAGE MAG
Indítsanak pert Soros és Ford ellen a baloldali erőszak pénzelése miatt! – ezzel az alcímmel, és Le kell verni a maffiaszerű baloldali alapítványokat! főcímmel írt cikkét az amerikai portál azzal kezdi, hogy az amerikai igazságügyi minisztérium vizsgálja azt az „ellenállási csoportot”, amely összeesküvést szőtt, hogy megzavarja Donald Trump elnöki beiktatását. 

Balliberális, arcátlan hamisítás Soros-ügyben

Fotók: MTI, archív, szerk.

Soros-ügyben olyan elemi hazudozás folyik a nyugati hatalmi központokban és a sajtóban, ami példátlan lenne, ha a „mindenben az oroszok keze van” típusú folyamatos gigahazudozások nem lennének.

Soros stratégiájának gyökerei

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Két nappal ezelőtt jelent meg a Washington Free Baconban egy cikk, amelyben azt tárgyalják, hogy miért támogatják anyagilag a Trumppal szembeni ellenállást olyan óriáscégek is, mint a Kellogg alapítványa, amelyet viszont Soros támogat. Amely kérdésről korábban a Breitbart nyomán mi is tájékoztattuk olvasóinkat.