Jelenlegi hely

sajtószemle

Brüsszel újabb parancsokat kap Sorostól?

CONTRA MAGAZIN

A fenti címmel ír az amerikai hírportál arról, hogy Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és George Soros Brüsszelben találkozik.

Soros százezer dollárt adott illegális migránsokat védő jogászoknak

BREITBART

Soros Nyílt Társadalom Alapítványa 100.000 dollárt adott egy több „nyitott határ csoport” által létrehozott baltimore-i jogi alapítványnak, hogy képviseljék illegális bevándorlók ügyét és így segítsenek nekik elkerülni a deportálásukat.

A brüsszeli agytröszt Soros-pénzelést tárt fel az Európa Tanácsban

OTS

Az Európai Stratégiai Hírszerzési és Biztonsági Központ (ESISC – European Strategic Intelligence and Security Center) részletes jelentést adott ki.

Perlik az amerikai külügyet a macedóniai Soros-machinációk miatt

Russia Today

A konzervatív Judicial Watch igazságügyi-jogi monitorozó szervezet pert indított, hogy megkapja azokat a dokumentumokat, amelyek bemutatják, miként működött együtt az amerikai kormány George Soros macedóniai nem kormányzati szervezeteivel (NGO-k), amelyeket a szkopjei kormány azzal vádol, hogy kormányváltást akartak előidézni.

Virginia kormányzóját is hatalmas pénzzel segítette Soros

THE WASHINGTON POST

Nem a Jászfényszarui Harsona, de az amerikai főváros vezető lapja az amerikai Associated Press hírügynökség jelentésére hivatkozva írta tegnap, hogy kiderült, Tom Perriello, (a fővárossal szomszédos) Virginia szövetségi állam demokratapárti kormányzója „olyan gazdag donorok nagy segítsége” révén szerzett ellenfeleit leköröző kampánypénzeket, mint „George Soros fedezeti milliárdos és a globális Avaaz aktivista csoport”.