Simicska Lajos

Toroczkaiék iratokat kérnek ki az állambiztonsági levéltárból

Kategória: 
Fotó: MTI, archív

Toroczkai László szerint Radnai Lászlót, a Jobbik kommunikációs igazgatóját „mások küldték a pártba”, és hogy ezt leleplezzék, kikérik a kommunikációs igazgatóról szóló iratokat az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárától - írta a Ripost hétfőn.

Bomlik a Ballik

Isten nem ver bottal, a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát – a magyar népi bölcsesség bővelkedik találó képekben, amelyeket, tisztesség ne essék szólván, indokolt kárörömmel idézhetünk a Jobbik bomlása láttán. A magyar történelemben példátlan sebességgel lezajlott árulás – dezertálás a nemzeti oldalról Heller Ágnes és az övéi ölébe – rövid úton elnyeri méltó büntetését. Az egykor hazafias, mára a neofiták lihegő buzgalmával balliberálissá züllött párt egyáltalán semmit nem tanult az áprilisi csúfos bukásból, és önvizsgálat helyett magabiztos gőggel masírozik a semmibe.

Simicska Ádám visszavonult a Jobbik áprilisi veresége után

Kategória: 
Fotó: Zsúrpubi

A Jobbik számára csúfos vereséget hozó április 8-i választás óta teljesen eltűnt Simicska Lajos fia a közösségi médiából – írja a Figyelő. A Vona Gábor és a cukisodott Jobbik mellett állást foglaló milliárdos ifjú korábban napi rendszerességgel kommentálta saját stílusában a közéleti eseményeket. A Jobbik-féle Zsúrpubinak adott tavaly márciusi interjújában kétharmadot vizionált szeretett pártjának.

Oldalak