Jelenlegi hely

Simicska Lajos

Furcsa tulajdonosváltás az Indexnél

Régóta rebesgették, hogy Spéder Zoltántól Simicska Lajos érdekeltségébe kerülhet az ellenzéki Index hírportál, és a pletykák most tulajdonképpen valóssággá váltak.

Fidesz: a baloldalt Soros, a Jobbikot Simicska rángatja

Fidesz szerint egy olyan furcsa koalíció alakult ki az ellenzéki oldalon, amelyben a baloldalt Soros György, a Jobbikot pedig Simicska Lajos rángatja, finanszírozza. 

Kiderült, ki lesz Kálmán Olga első vendége

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Hétfőn este debütál Kálmán Olga új műsora Simicska Lajos csatornáján. A műsorszám első vendége Facebook-oldalán már el is dicsekedett szereplésével.

Bizonyítékok a Jobbik és Simicska együttműködésére

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Bizonyítékokat gyűjtött össze az Origo hírportál szerdai cikkében a Jobbik és Simicska Lajos nagyvállalkozó együttműködéséről, annak apropóján, hogy hétfőn a parlamentben Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár Vona Gábor Jobbik-elnök napirend előtti felszólalására válaszolva azt mondta: a Jobbiknak „új gazdája van”, egy magyar földesúr, aki médiavállalkozó is.

Megvettem az Echo TV-t

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata

Nekem Felcsút, a Vál völgye az otthonom. Lokálpatrióta vagyok. Mindent megteszek azért, hogy ez a táj, az itt élő emberek sikeresek legyenek. Egyszer azt olvastam valahol, az ittenieket zavarja például, hogy megépült a stadion, és emiatt sokan jönnek ide. Ez nem igaz. Éppen fordítva van: örülnek, hogy van élet – mondta a Demokratának Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester.