Jelenlegi hely

sör

Sörfogyasztási szokásaink

A világhálón is elérhető Beerselection sörbolt és a Beerporn.hu sörmagazin közös vállalkozásában kutatja a magyarok sörfogyasztási szokásait, párhuzamosan az előbbi Ország Söre kampányával, melynek során hazánk legkedveltebb kisüzemi sörére szavazhatnak a sörisszák.

Sörök soron kívül

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

Hangulatos látványfőzde nyitja meg kapuit a sör szerelmesei előtt szombaton az egykori Újpesti Papírgyár épületében. A ceremónia előtt a helyszínen jártunk, hogy elsőként járjuk be a laikusok számára is szemet gyönyörködtető, nyugati színvonalú üzemet és kóstoljuk meg Magyarország első dobozos kisüzemi sörkülönlegességeit.

Kormányzati segítséget várnak a kisüzemi sörfőzdék

A multinacionális sörgyártók által kötött kereskedelmi szerződések elleni fellépésben és célzott pályázati források megnyitásában várnak segítséget a kormánytól a kisüzemi sörfőzdék - mondta a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületének (KSE) elnöke pénteken Békéscsabán az MTI-nek.

Belga sörök nyolcadszor

Évről évre hagyomány, hogy a magyar nyári fesztiválok sorát a Belga Sörfesztivál nyitja az utolsó májusi hétvégék egyikén, s ez alól 2017 sem volt kivétel.

Kormánytagok cáfolják a lex Heineken visszavonását

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes kedden egyaránt cáfolta, hogy a kormány visszavonná a lex Heineken törvényjavaslatot. A kormánytagok az atv.hu-nak nyilatkoztak az erről szóló sajtóhírre reagálva.