Jelenlegi hely

Soros György

Délibáb a migránskánaán

A Magyarországra érkezett, 18 évnél fiatalabb migránsok általában pontos információkkal rendelkeznek a fóti gyermekotthonról, állomásként használják az úton, s gyorsan, gyakran vacsora után továbbmennek – mondta a Demokratának Rétvári Bence.

Orbán Soros elleni menetében „elpusztítja Európát”

Fotók: MTI, archív, szerk.

DER TAGESSPIEGEL

A Magyar Demokratának van egy súlyos hiányossága. Nem működtet egy olyan regisztert, amely 2010 kora nyara óta leltározta volna mindazon, nyugati sajtótermékekben megjelent cikkeket, amelyek azt ismertették, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök miként pusztítja el Európát. Egyes-egyedül, természetesen, mert itt komoly, hiteles nyugati médiumokról van szó, amelyeknek kötelező hinni, mert ha nem így teszünk, hatalmas retorzió következik.

Soros szabályozná a Facebookot és a Google-t

Fotó: MTI, archív, illusztráció

SPENCER FERNANDO

„Milyen érdekes ’egybeesés’, hogy amint egyre többen fordulnak a globális elitek ellen, az olyan globalisták, mint Soros és Trudeau a közösségi média ’szabályozására’ szólítanak fel”, írja Spencer Fernando kanadai újságíró. 
 

A Soros-hálózat teljes össztűz alá vesz minket

Fotó: MTI, archív

A Fidesz-frakció szerint a Soros-hálózat láthatóan minden nemzetközi kapcsolatát beveti, és teljes össztűz alá veszi Magyarországot, mivel az ország a kormánnyal együtt a Soros-terv végrehajtásának legnagyobb akadálya.

Soros meghívott a müncheni biztonsági konferencián

George Soros is meghívott a müncheni biztonsági konferencián, olyan, hozzá hasonló háborús uszítók társaságában, mint a neokon Kagan házaspár (feleség: Victoria Nuland), John McCain szenátor és társaik.