Jelenlegi hely

Soros György

Délibáb a migránskánaán

A Magyarországra érkezett, 18 évnél fiatalabb migránsok általában pontos információkkal rendelkeznek a fóti gyermekotthonról, állomásként használják az úton, s gyorsan, gyakran vacsora után továbbmennek – mondta a Demokratának Rétvári Bence.

Kit hagyott ki Kushner vagyonnyilatkozatából? Sorost

DEATH AND TAXES MAGAZINE

Jared Kushner, Trump elnök veje a múlt pénteken kapta kézhez pénzügyi nyilatkozati űrlapjait, felszólították őt, hogy foglalja be azon 77 vagyontételt, amelyet „figyelmetlenségből” kifelejtett, amikor először töltötte ki a nyilatkozatot.

Ulrike Lunacek: Rágalmazzák Sorost!

UNZENSURIERT

Ulrike Lunacek, az Európai Parlament Magyarországot folyamatosan rühelléséről biztosító zöldpárti alelnöke nekiment Sebastian Kurz külügyminiszternek, mert az „rágalmazta” George Sorost a Földközi-tengeren „állítólagosan menekülteket segítő” NGO-i miatt – idézi az osztrák Kurier bulvárlapot a magyarul „Cenzúrázatlan” elnevezésű, szintén osztrák hír- és véleményportál.

Sorosék boszorkányüldözése hazafiak ellen

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

INFO-DIREKT

A cikk összefoglalója:

George Soros az Európába történő tömeges bevándorlás egyik támogatója. Mint ahogyan a puccsok elősegítője is (példa: Ukrajna, 2014). Általánosságban véve a milliárdos a liberális „One World” képviselőjének tekinthető. Terveinek kivitelezői mindenekelőtt az NGO-k. Aktuális példa erre a brit HOPE not Hate platform. Ez a szervezet most mindent megmozgat, hogy a Defend Europe (Védd meg Európát!) identitárius projektet megállítsa.

A „Soros-terv” végrehajtására készülnek

Fotó: MTI, archív, szerk.

A Fidesz-frakció szerint a szocialisták azért támadják a miniszterelnököt, mert ők a „Soros-terv” végrehajtására készülnek.