Jelenlegi hely

Soros György


Délibáb a migránskánaán

A Magyarországra érkezett, 18 évnél fiatalabb migránsok általában pontos információkkal rendelkeznek a fóti gyermekotthonról, állomásként használják az úton, s gyorsan, gyakran vacsora után továbbmennek – mondta a Demokratának Rétvári Bence.

Fidesz: tízmilliárdokat kereshetnek a „Soros-féle migránsszervezetek”

A Fidesz szerint az Emberi Jogok Európai Bírósága Magyarországot elítélő, a „józan ésszel és a jogérzékkel is szembe menő” döntése leleplezi, hogy a „Soros-féle migránsszervezetek tízmilliárdokat kereshetnek a migránsbizniszen”.

Ismét titkos Soros-találkozó Washingtonban

THE DAILY CALLER

Holnap fejeződik be egy négynapos találkozó az amerikai fővárosban, ahol George Soros és gazdag liberális donor szövetségeseinek hálózata tárgyal balliberális aktivistákkal.

A valódi harc a nacionalisták és a globalisták között folyik

THE WASHINGTON TIMES

A szerző, L. Todd Wood azzal kezdi az amerikai főváros republikánus párti lapjának tegnapi cikkét, hogy a napokban kapott egy blokkolt Twitter-üzenetet. Miután ahhoz sikerült hozzáférni, megnézte tartalmát. Ez állt benne: „Már nem a kapitalista kontra kommunista, hanem a nacionalista kontra globalista az érvényes”.

Tízezrek tüntettek Szkopjében tegnap Brüsszel és George Soros ellen

RUSSIA TODAY DEUTSCH

A fenti címmel tudósít a globális orosz tévéadó a macedón fővárosból, ahol tegnap hatalmas tüntetésekre került sor az EU és Soros ottani befolyása ellen.