Soros-terv

Újabb zsarolással próbálkoznak Sorosék

Kategória: 
Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Egyre inkább úgy tűnik, a tőzsdespekuláns Soros György nem fér a bőrébe s már két fronton támadja Magyarországot. Egyrészt a szövetségesein keresztül az uniós költségvetésben kíván forrásokat elvonni hazánktól, másrészt pedig bejelentette II. Soros-tervét, miszerint a Marshall-segély mintájára egy 30 milliárd eurós hitelfelvételt javasol az Európai Unió tagállamainak, hogy így segítsék a migránsokat - mutatott rá Informátor című műsorában az Echo TV

Elküldtük a Soros-tervet – a média hazudott

Kategória: 
Fotó: MTI, archív

UNZENSURIERT

A tényleg kiváló, független osztrák hírportál (neve Cenzúrázatlant jelent) fősodratú társaitól eltérően most is a tényeket ismerteti olvasóival. Ezúttal arról, hogy Szijjártó Péter magyar külügyminiszter május 8-án elküldte Alexander van der Bellen osztrák elnöknek azt a tervet, ahogyan Soros szerint úrrá kellene lenni a menekültválságon. A (zöldpárti) elnök számos linket is kapott a Soros-féle terv válogatott részeire.

Szijjártó Péter elküldte Van der Bellennek a Soros-tervet

Kategória: 
Fotó: Somfai Sándor/Demokrata, archív

Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter megküldte az osztrák államfőnek a Soros-terv pontjait, mert Alexander Van der Bellen a közelmúltban azt állította, hogy Soros Györgynek nincs köze az Európába irányuló bevándorlási hullámhoz - közölte Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kommunikációért és parlamenti koordinációért felelős helyettes államtitkára szerdán az MTI-vel.

Oldalak