Jelenlegi hely

Soros-terv

Kövér László: a migráció nem áll le

Fotó: MTI, Máthé Zoltán

A migráció nem fog leállni, főleg olyan európai politikával, amely meghívót küld a migránsoknak - mondta az Országgyűlés elnöke a Soros-tervről tartott nemzeti konzultációval kapcsolatos lakossági fórumon Budapesten.

Be akarja telepíteni a migránsokat

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc DK-elnök, volt miniszterelnök választási programjának része, hogy a hatalomért cserébe kész végrehajtani a Soros-tervet, be akarja engedni a migránsokat.

Magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták

Fotó: MTI, archív

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint szomorú, hogy magyar baloldali európai parlamenti képviselők is megszavazták a „Soros-terv” pontjait.

Már több mint 1,1 millióan töltötték ki a kérdőívet

Már több mint 1,12 millióan töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet a keddi összesítések szerint - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebook-oldalán.

Verhofstadt a konzultációval foglalkozik

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Hazugságokkal van tele és antiszemita felhangokat mutat a magyar kormányzat Soros-tervről szóló kampánya, amely a közelmúltbeli európai történelem legsötétebb időszakát idézi - állította Guy Verhofstadt, az Európai Parlament liberális frakcióvezetője a Twitteren.