Jelenlegi hely

SPD

Schulz szerint a szociáldemokraták hibákat követtek

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Német Szociáldemokrata Párt (SPD) elkövetett hibákat a szeptemberi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választásokat felvezető kampány eddigi szakaszában - mondta Martin Schulz pártelnök-kancellárjelölt a Die Zeit című liberális német hetilap csütörtöki számában.

Martin Schulzot 100 százalékos támogatással választották meg

Fotó: MTI, archív

Rekordszintű eredménnyel, a küldöttek 100 százalékos támogatásával választották meg Martin Schulzot a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) elnökének vasárnap Berlinben a párt rendkívüli kongresszusán.

A német szociáldemokraták is észak-afrikai menekülttáborok felállítását javasolják

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Németországban a CDU/CSU után a jobbközép pártszövetséggel kormányzó szociáldemokraták (SPD) is azt javasolják, hogy állítsanak fel menekülttáborokat Észak-Afrikában a Földközi-tengerből kimentett emberek elhelyezésére.

Martin Schulz győzelemre készül

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

A Német Szociáldemokrata Párt (SPD) a szabályokat betartó és keményen dolgozó emberekért, a társadalmi igazságosságért és a megosztottság legyőzéséért küzd a szeptemberi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választáson, és győzelemre készül - jelentette ki Martin Schulz vasárnap Berlinben, az SPD kancellárjelöltjeként mondott első beszédében.

Schulz lehet a német szociáldemokraták kancellárjelöltje

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Az Európai Parlament volt elnöke, Martin Schulz lehet a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) kancellárjelöltje, és a párt elnöki tisztségét is megkaphatja.