Jelenlegi hely

szálloda

Európa első okostelefonnal vezérelhető hotele

Képernyőfotó: KVi Hotel Budapest YouTube-csatornája

Megnyílt Európa első, magyar fejlesztésű okostelefonos alkalmazással vezérelhető szállodája a fővárosban, a KViHotel Budapest - jelentették be a fejlesztők és a tulajdonosok a hotel sajtóbejárásán hétfőn Budapesten.

Kétszámjegyű növekedés

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Az első fél évben kétszámjegyű növekedést értek el a magyarországi szállodák: a magyarországi hotelek összes bruttó forgalma 17,4 százalékkal, a budapestieké 19,9 százalékkal, a vidékieké 14,9 százalékkal múlta felül a tavalyit - derül ki a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége legfrissebb, MTI-hez eljuttatott elemzéséből.

Vidéki szállodák újulhatnak meg

Mintegy 300 milliárd forintos keretösszeggel indul el a Kisfaludy turisztikai fejlesztési program, amelyben vidéki szálláshelyek fejlesztésére lehet pályázni 2030-ig - jelentette be Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.

Hetven százalékkal nőtt az előfoglalások száma

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Hetven százalékkal több vendég lesz a fővárosban a vizes világbajnokság idején, mint tavaly ilyenkor - derül ki a Szallas.hu friss elemzéséből.

Íme Magyarország legjobb szállodái

Tizenkettedik alkalommal osztottak Aranynap-díjakat, az elismeréssel a legjobb hazai konferencia és wellness szállodákat tüntetik ki.