Jelenlegi hely

Szekszárd

Fuxli, Szekszárd, közösen

Fotó: facebook.com/wineglasscommunication, szerk.

Már nem rozé, még nem vörösbor: siller. A hagyományos magyaros ételek legjobb kísérője, bár az áttörés várat még magára. Szekszárd mégis hisz benne, és példás együttműködéssel képviseli a borvidéken fuxlinak tisztelt különlegesség ügyét.

Bikavértestvérek: Eger és Szekszárd összefog

A két borvidék vincellérei versengve működnek együtt és gondolkodnak közösen a megtépázott hírnevű, de nagyra hivatott magyar borfajta méltó helyre kerülése érdekében.

Mészáros Pál az Év Bortermelője

A Magyar Bor Akadémia (MBA) döntése alapján Mészáros Pál nyerte el a 2016-os Év Bortermelője Magyarországon díjat - jelentette be a szervezet elnöke pénteken Budapesten.