szerencsejáték zrt.

Minden idők legnagyobb lottónyereménye

Kategória: 
Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Az Eurojackpot e heti főnyereménye bruttó 90 millió euró, azaz több mint bruttó 29 milliárd forint, amely nemcsak az Eurojackpot, de a hazai lottójátékok tekintetében is az elérhető legnagyobb főnyereménynek számít. Ráadásul az Eurojackpot hazai története során soha nem fordult még elő ilyen hosszú ideig tartó főnyeremény-halmozódás. 

Két héten keresztül 50 autó keresi gazdáját

Kategória: 
Fotó: MTI, archív, illusztráció

Április 16-29 között a Szerencsejáték Zrt. nem mindennapi Ötöslottó akcióval várja a legrégebbi lottójáték szerelmeseit: a számos akciós pénznyereményen túl most még 50 nyereményautót is kisorsolnak. Az első idei Szuper Szerencsehetek során 20 darab SEAT Arona, 14 darab Volkswagen Golf Variant, 10 darab Volkswagen Passat és 6 darab Volkswagen Arteon keresi gazdáját.

Hamisak a Játékoskártyáról szóló sajtóhírek

Kategória: 
Fotó: MTI, archív, illusztráció

"A Játékoskártya szolgáltatásunkkal elsősorban a hagyományos földi hálózatban játszó játékosaink számára tervezünk kényelmi szolgáltatásokat nyújtani. A Játékoskártya kiváltása teljesen önkéntes alapon történik, valamint díjmentes és a hagyományos földi hálózatban egyetlen terméknél sem lesz kötelező a használata" - áll a Szerencsejáték Zrt. közleményében.