Jelenlegi hely

Szergej Lavrov

A Nyugat allergiás az orosz sikerekre

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

A Nyugatnál allergiát váltanak ki Oroszország bel- és külpolitikai sikerei - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerdán Szocsiban egy országos vezetőkiválasztási vetélkedő finalistáinak.

Lavrov szerint az USA az Iszlám Állammal kokettál

Fotó: MTI archív

 

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter csütörtökön azzal vádolta az Egyesült Államok vezette koalíciót, hogy Szíria egyes részein az Iszlám Állam fegyvereseinek segítségével próbálja nehezíteni az Oroszország által támogatott kormányerők előnyomulását.

Lavrov ismét összeszólalkozott a liberális amerikai újságíróval

Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo, szerk.

A baloldali MSNBC riportere, Andrea Mitchell nem tanul a hibáiból. Ahogy arról mi is beszámoltunk, nemrég Moszkvában kapott neveletlenségéért egy rövid fejmosást Szergej Lavrov orosz külügyminisztertől. Most Lavrov érkezett Washingtonba, és ugyanaz a riporter ugyanolyan neveletlenül viselkedett - és Lavrov ezt továbbra sem hagyja szó nélkül.

Donald Trump szerdán fogadja Szergej Lavrovot

Fotó: shutterstock.com, archív

Donald Trump amerikai elnök Washingtonban fogadja Szergej Lavrov orosz külügyminisztert - erősítette meg szerdán az orosz diplomáciai tárca.

Lavrov leteremtette a liberális amerikai riportert

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A napokban találkozott Szergej Lavrov orosz és Rex Tillerson amerikai külügyminiszter. Megbeszéléseik egy részére beengedték a sajtó munkatársait is, köztük az amerikai tévécsatorna, az NBC riporterét, aki jó liberális módjára azt gondolta, neki mindent szabad. Lavrov meg nem így gondolta.