Jelenlegi hely

SZEVIÉP

Kárrendezés a Szeviép-ügyben

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Március 31-ig jelenthetik be igényüket az érintettek a székhelyük, vagy lakóhelyük szerinti kormányhivatalban.

Tiltakozás a szegedi városháza előtt

Fotó: MTI, archív, illusztráció, szerk.

Több károsulti csoport képviseletében mintegy negyvenen tiltakoznak a szegedi városháza előtt, a demonstrálókat nem engedték be az éppen zajló díszközgyűlésre - közölte Szabó Bálint, a Likvid Kontroll Kft. vezetője péntek délután az MTI-vel.

Botrány: rendőrök vezették el a közgyűlésről az ügyvédet

A Szeviép-ügy miatt alakult ki vita a szegedi közgyűlés pénteki ülésén. Az építőipari cégcsoport egykori alvállalkozói egy csoportjának képviselője, valamint a Fidesz és a KDNP frakcióvezetője a károsultak kifizetését követelték, és fölvetették Botka László (MSZP) polgármester felelősségét.

Hollik: az emberek választ várnak Botka Lászlótól

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az emberek válaszokat várnak Botka László Szeged MSZP-s polgármesterétől arra, hova vándorolt a Szeviép-ügyben eltűnt 11 milliárd forint és ebből mennyi pénz ment az MSZP pártkasszájába - mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője Szegeden.

Fidesz: az MSZP tisztázza, mi a szerepe a SZEVIÉP-nél eltűnt milliárdok ügyében!

Fotó: MTI, archív

A Fidesz felszólítja Botka Lászlót, Szeged MSZP-s polgármesterét, illetve a szocialistákat, hogy tisztázzák milyen szerepük volt a SZEVIÉP építőipari cég sötét korrupciót sejtető ügyében - jelentette ki a párt kommunikációs igazgatója szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.