Jelenlegi hely

szexuális zaklatás

Szexuális zaklatási vádak Franciaországban

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Miközben a francia rendőrség pénteken a Twitteren kérte a szexuális zaklatások és támadások áldozatait arra, hogy tegyenek minden esetben bejelentést, több politikust és közéleti embert is megvádoltak az állítólagos áldozataik.

Tízéves kislányt zaklatott egy migráns

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A bécsi Hütteldorfer uszodában múlt hétvégén egy tízéves kislányt fogdosott meg egy 42 éves szíriai migráns - írja a Die Presse.

Zavargás és zaklatás egy német fesztiválon

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Zavargásba torkollt egy szabadtéri fesztivál a hét végén a németországi Schorndorfban. A fesztiválon szexuális zaklatások is történtek, amelyekkel kapcsolatban menedékkők ellen is indultak eljárások, és hasonló eset történt egy másik kisvárosban, Böblingenben is.

Hat afgán menedékkérőt gyanúsítanak szilveszteri zaklatással

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Hat afganisztáni gyanúsítottja van az Innsbruckban történt szilveszteri zaklatásoknak, a feltételezett elkövetők 18 és 22 év közöttiek, részben menekültszállásokon laknak - közölte a tiroli rendőrség hétfőn.

A gyanú szerint nőket zaklattak menedékkérők egy belgiumi fesztiválon

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Menedékkérőket zártak ki egy Antwerpen környéki könnyűzenei fesztiválról, és közülük kettőt őrizetbe vettek, mivel a gyanú szerint nőket zaklattak - írta rendőrségi forrásokra hivatkozva a Le Soir francia nyelvű belga napilap vasárnap.