Jelenlegi hely

színház

Beatrice-musical lesz az Újszínházban

Fotó: MTI, archív

A Beatrice zenekarról szóló musicalt, Kulcsár Lajos Zserbótangó című tragikomédiáját és Herczeg Ferenc Bizánc című színművét mutatja be az Újszínház a 2017/2018-as évadban.

Tabukat feszegetett a Zenthe Ferenc Színház

Igazi tabutémához nyúlt az ötéves Zenthe Ferenc Színház fővárosi vendégjátéka, amely olyan máig érzékeny, morális kérdéseket feszegetett, mint például a családon belüli szerelem.

Színháztechnikai siker

2016 szeptemberétől a Baross Imre Artistaképző Intézet első vidéki tagintézménye lett a békéscsabai Színitanház, mely eddig is a színházi háttérszakmák legrangosabb magyarországi képzőhelye volt.

Nehéz a felébredés

Fotó: pestimagyarszinhaz.hu

Merészet húzott a Pesti Magyar Színház az Alvás színre vitelével, a teátrum törzsközönsége – talán kimondható – nem efféle darabokhoz szokott.

Szikra a tarlón

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata

Van, akinek a mai napig Kapa és Pepe párosa jut eszébe róla, más a Krétakör, a Bárka Színház vagy a Nézőművészeti Kft. elő­adásaiból, az elhíresült káromkodós videókból vagy a Munkaügyek című IrReality show-ból ismeri. Mucsi Zoltánnal Tóth János című új sorozatáról, az alkotás tiszteletéről és a megtörhetetlen idealizmusról beszélgettünk.