Jelenlegi hely

támadás

Fegyveres támadás Kelet-Ukrajnában

Fotó: Shutterstock illusztráció

Mintegy kétszáz ismeretlen fegyveres szerdán megszállta az önkényesen kikiáltott, kelet-ukrajnai Luhanszki Népköztársaság (LNR) főügyészségének épületét, ahol több személyt őrizetbe vettek, köztük a szakadár terület "főügyészét" - számoltak be ukrán sajtóorgánumok a Luhanszk városának hírportálján közzétett információra hivatkozva.

Egyre több magyar áldozat

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Egyre több magyar áldozata van migránsok által elkövetett támadásoknak - mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője, aki budapesti sajtótájékoztatóján teljesen egyértelműnek nevezte a migráció közbiztonsági következményeit Európában.

Gyógykezelést ajánl a kormány a kopt papnak

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Magyarországi gyógykezelést ajánl a magyar kormány a csütörtöki kairói terrortámadásban megsérült kopt papnak - közölte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az MTI-vel.

Kalapáccsal támadt járókelőkre

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Kalapáccsal támadt két nőre egy férfi pénteken a középkelet-franciaországi Chalon-sur-Saone belvárosában. A feketébe öltözött támadó szemtanúk szerint azt kiabálta, hogy Allah akbar, mielőtt sikerült elmenekülnie - közölte a prefektúra és az ügyészség.

Késsel támadt katonára

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Katonára támadt egy késsel felfegyverzett férfi Párizs központjában péntek reggel fél hét körül - közölte a helyi rendőrség.