Jelenlegi hely

támogatás

A Jobbik feljelentést tett a CÖF támogatása miatt

Fotó: MTI, Máthé Zoltán

A Jobbik feljelentést tett amiatt, hogy a Civil Összefogás Fórum 508 millió forint támogatást kapott 2016-ban a Magyar Villamos Művektől - közölte Szávay István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatóján.

1900 milliárd forint jut jövőre a családok támogatására

A kormány mintegy 1900 milliárd forintot szán a gyermeket nevelő családok támogatására. A jövő évi költségvetés tervezetében erre a célra 140 milliárd forinttal több jut, mint idén - mondta az emberi erőforrások minisztere csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Már az uniós támogatások nélkül is növekszik a magyar gazdaság

Az európai uniós támogatások Magyarországon mintegy 80 ezer fejlesztéshez járultak hozzá, amelyek több százezer munkahelyet eredményeztek, ezzel mára az uniós támogatások nélkül is növekszik a magyar gazdaság - jelentette ki a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerdán Kecskeméten.

Támogatja az állam a kéknyelv betegség megelőzését

Állami támogatást kaphatnak állományuk beoltásához az állattartók a kéknyelv-betegség megelőzése érdekében, ahol pedig már felbukkant a betegség, ott kötelező a vakcinázás, hogy a többi állat ne fertőzödjön, ennek költségét az állam állja - mondta Nemes Imre, a Nemzeti Élemiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi elnökhelyettese az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában kedden.

Idén 81 kiemelt eseményt támogat a sportállamtitkárság

A sportért felelős államtitkárság támogatásával idén 81 kiemelt eseményre kerülhet sor Magyarországon.