Jelenlegi hely

támogatás

Külhoni magyar családi vállalkozásokat támogatnak

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A külhoni magyar vállalkozások támogatására 830 millió forint értékben hirdettek pályázatokat - jelentette be a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára Gyulán.

Mekkora támogatást kapott a Jobbik Simicsikától?

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A KDNP továbbra is választ vár a Jobbik elnökétől arra, hogy mennyibe került a plakátkampányuk, hol vannak az erről szóló számlák és mekkora támogatást kaptak Simicska Lajostól, mert az ügyben áfacsalás gyanúja merül fel  - mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján.

15 milliárd közösségi közlekedésre

Idén 15 milliárd forint támogatást kap a központi költségvetésből Budapest a közösségi közlekedés finanszírozásához - az erről szóló támogatási szerződést szerdán hagyhatja jóvá a Fővárosi Közgyűlés.

650 millió forintos támogatást kapnak a gyimesi csángók intézményei

Összesen 650 millió forintos támogatást kapnak a magyar kormánytól a gyimesi csángómagyarok egyházi és oktatási intézményei - jelentette be pénteken az erdélyi Gyimesbükkön Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár.

Jövőre bővül a diplomás gyed

A jövő évtől egy évvel meghosszabbodik a diplomás gyed, és az összege is nő minden képzéstípusban részt vevő számára - mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.