Jelenlegi hely

Tarlós István

Egy ekkora felújítás nem lehet észrevétlen

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata, archív

A BKV és a BKK szakemberei mindent megtettek azért, hogy a legkisebb fennakadással járjon a 3-as metró felújítása - mondta a főpolgármester hétfő reggel a TV2 Mokka című műsorában.

Orbánoznak, tarlósoznak

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

Nem félek a népszavazástól, de egy katasztrófavédelmi projekt esetén vitathatónak tartom. Különösen értelmetlen egy összbudapesti népszavazás – mondta Tarlós István, Budapest főpolgármestere, aki a múlt heti rendkívüli közgyűlés után nyilatkozott a Demokratának a kampánytémává tett római-parti védmű sorsáról.

Tarlós: kell a védelem

Fotó: MTI archív

A csillaghegyi öblözet árvízvédelménél nem vállalható, hogy a Nánási út-Királyok útja és a Duna-part közötti hetvenhektáros terület védelem nélkül maradjon - mondta Budapest főpolgármestere szerda reggel a TV2 Mokka című műsorában.

Az MSZP hűtlen kezeléssel gyanúsítja Tarlós Istvánt

Az MSZP hűtlen kezeléssel gyanúsítja Tarlós István főpolgármestert a Bálna tervezett eladása miatt, mivel arra a szocialisták szerint a budapestiek biztosan nem adtak neki felhatalmazást.

MSZP: tele gatyával nem lehet tárgyalni

Fotó: MTI, archív

Az MSZP szerint Tarlós István főpolgármester azért nem támogat egy a Római-part árvízvédelméről szóló népszavazást, mert fél az emberek véleményétől.