Jelenlegi hely

Tarlós István

Megújul a fővárosi Széna tér

Fotó: MTI, archív

A tervek szerint 2019 végére teljesen megújul Budapesten a II. kerületi Széna tér.

„Legyen bátorságuk befejezni!”

Fotó: MTI, archív

Ha a szocialistáknak „volt bátorságuk elkezdeni” a 3-as metró akadálymentesítéséről szóló népszavazási kezdeményezést, akkor legyen bátorságuk befejezni is - jelentette ki Budapest főpolgármestere szerdán a Fővárosi Közgyűlés ülésén.

A BKV 50 éve kihagyhatatlan része a főváros életének

Fotó: MTI, archív

A BKV 50 éve kihagyhatatlan része a főváros életének, szolgáltatásait naponta több mint egymillió ember veszi igénybe - mondta a főpolgármester hétfőn a közlekedési társaság fél évszázados fennállása alkalmából tartott budapesti rendezvényen.

Az aranykor krónikája – Első lista: Budapest

Fotó: MTI, archív

A jelenben élve, ahhoz kötődve éppolyan nehéz meglátni a történelmet, mintha valaki a falhoz tapadva próbálná látókörébe fogni a Parlamentet. Ám ahogy térben hátralépve megmutatkozik előttünk az impozáns épület, az időben távolodva rálátást nyerünk a történelmünkre is.

Álkampány a népszavazási kezdeményezés

Fotó: MTI, archív

Álkampánynak tartja a főpolgármester a szocialisták népszavazási kezdeményezését a 3-as metró akadálymentesítéséről. Nincs értelme népszavazást tartani, mert ami a feltett kérdésben van, az teljesül - írta Tarlós István az MTI-hez eljuttatott hétfői közleményében.